3 Kerst outfits

Hallo!!

Morgen is het dan eindelijk Kerst! Ik heb er super veel zin in. En om alvast een beetje in de stemming te komen heb ik hier voor jullie 3 leuke kerstoutfits. Misschien dat je er wat inspiratie uit kunt halen voor je eigen outfit.

Let’s goo!


outfit 1

Dit is de eerste outfit. Ik vind hem heel leuk omdat de kleur van de glitters op de top ook terugkomen in het rokje. Het rokje is eigenlijk helemaal geen kerstrokje maar met deze top erop kan hij super leuk! Ik vind het heel leuk dat de glitters op de top in een v-lijn rond de hals lopen. Het zijn zilveren en gouden glitters door elkaar.

top: Outfitters Nation + rokje: CoolCat + schoenen: VanHaren


 

outfit 2

Dit is dus echt een hele chique outfit. Ik zal het zelf eerlijk gezegd niet dragen naar een kerstdiner maar ik vond het ook wel weer iets hebben. Misschien als ik wat ouder ben want als ik deze outfit aan heb voel ik me ook veel ouder en hoeft van mij nog niet zo nodig. Ik ben nog veel te speels voor zo’n chique outfit. Ik vind wel dat het bontje leuk is voor kerst, het is lekker warm en heel winters dus zal ik wel dragen. Ook de kleur bordeaux rood vind ik echt een supermooie kleur voor zo’n gelegenheid.

Shirt: H&M + bontje: ? + rok: CoolCat + Schoenen: VanHaren


outfit 3

En de laatste, dit is mijn persoonlijke favoriet.  Door de glitters word de look heel kerstig. Ik vind de outfit het leukst zonder jasje maar dat is natuurlijk ook erg koud dus kan je er nog een leuk jasje over dragen. De outfit is wel heel zwart maar voor kerst mag dat ook wel van mij. Ik vind het echt een schattige outfit.

top: Outfitters Nation + rokje: CoolCat + jasje: Primark + schoenen: VanHaren


 

Nou dit waren mijn kerstoutfits. Ik zelf zit met de kerst lekker in Center Parcs en vier de kerstdagen alleen met mijn gezin dus ik zal waarschijnlijk gewoon in mijn joggingbroek aan tafel zitten ? maar als ik het met familie zou vieren zou ik zeker een van deze outfits aantrekken.

Hopelijk hebben jullie er wat inspiratie uit kunnen halen.

AND MERRY CHRISTMAS EVERYONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

xxx

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *