A Chique Playsuit – Outfit

Hey!

Vandaag weer een leuke outfitpost! Ik heb er niet veel over te zeggen, nouja, ik kan best wel wat lullen over dat ik het niet leuk vind dat het weer nu weer minder is maar dat is ook niet heel erg interessant,  dus laten we  maar gewoon de foto’s gaan bekijken!

DSCN6429

Ik had deze outfit aan voor een etentje met vriendinnen en daar vond ik hem superleuk voor. Door het jasje werd hij wat chiquer, want een playsuit alleen kan misschien iets te speels en niet zo classy overkomen.

DSCN6426

Ik combineerde hem met mijn favoriete schoenen, deze gympen. Voor het etentje had ik er hakken onder gedaan maar voor de foto’s droeg ik er even deze onder. Ik zou deze outfit ook wel naar school aan trekken.

DSCN6425

De playsuit en het jasje komen allebei van de Primark. Ik wilde heel graag een nieuwe playsuit want die van vorig jaar was in de was nogal gekrompen. En deze playsuit was gewoon maar €7! Het jasje was afgeprijsd en nu maar €9. Een lekkere budgetoutfit dus.

DSCN6429

En natuurlijk droeg ik er ook weer mijn geliefde horloge en armbandjes bij!

DSCN6430

Ik droeg er ook nog dit simpele kettinkje bij, gewoon om het af te maken. En een leuke donkerrode lippenstift, die kleurde echt geweldig bij de playsuit trouwens!

DSCN6440

Dat waren de foto’s alweer.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden en tot zondag!

xxx Anne

One Reply to “A Chique Playsuit – Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *