A day in my life #1

Heey,

Een paar weken geleden ben ik met school op excursie geweest en het was super leuk! Hier heb ik een hele hoop foto’s gemaakt en daarmee wil ik graag met jullie mijn dag delen! ♥

 

DSCN4685

Dit is een beetje een vreemde foto, hij is gemaakt in het eerste museum waar we heen gingen. Alles in het museum had te maken met biologie en natuurkunst ofzoiets. Niet helemaal mijn ding maar het was toch wel gezellig.

DSCN4693

Daarna kregen we een kleine rondleiding over het terrein daar. Het was heel industrieel maar ik vond het er heel leuk uitzien. Helemaal mijn stijl.

DSCN4700

Er was een straat die helemaal vol was gespoten met super mooie graffiti!

DSCN4748

Toen kregen we wat vrije tijd en gingen we een beetje rondkijken. Er waren allemaal schattige winkeltjes waaronder deze pepernotenwinkel. Ja, je ziet het goed, het zijn allemaal pepernoten in heel veel verschillende smaken en kleuren. Je had bijvoorbeeld de smaak framboos, en mokka.

DSCN4743

Nog even deze random foto.

DSCN4758

Toen besloten we wat te gaan drinken in dit super schattige koffietentje. Het was echt zo’n tumblr-hipster tentje. Super cute!

DSCN4767

En ik had een latte macchiato. En er zat een kleine Tony Chocolony bij! Zo leuk! Het was echt heel lekker!

DSCN4760

Nog even een foto van hoe het er daar binnen uitzag.

DSCN4728DSCN4722

Toen hebben we nog even wat leuke foto’s gemaakt bij de mooie graffiti muren daar!

DSCN4740

Daarna gingen we nog even op de daktuin kijken, het was een grappig uitzicht omdat je uitkeek op alle industriële gebouwen, niet heel mooi maar het was weer eens anders.

DSCN4732

Dit was de ingang van het dakterras, het was zoals je ziet echt lekker weer!

DSCN4799

Toen gingen we naar een kunst museum, daar was onder andere dit. Ik vond dit er echt leuk uitzien met al die kleurtjes. Heel origineel al die cirkels.

DSCN4786

Ook dit rare kunstwerk (?) was er. Het was een lang pad met allemaal zwarte stenen. Helaas mocht je er niet op lopen. Maar in dit museum heb ik me prima vermaakt doordat ik met een hele gezellige groep op excursie was.


 

Nou dit was a day in my life #1, ik hoop dat jullie dit leuk vonden! Ik vond het wel heel leuk om dit te schrijven, weer even herinneren opdoen.

Maar doeiii!

xxx

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *