Alweer streepjes?

Yupp, alweer streepjes ?. En, weer een outfitpost, dat is echt wel lang geleden. Maar met het mooie weer de afgelopen week had ik ineens wel heel veel zin om outfitfoto’s te gaan maken. Als het weer mooier is pak je toch eerder je camera om naar buiten te gaan. Dus, bij deze breng ik de outfitposts weer terug op mijn blog!

 

Zoals ik al zei, ik droeg alweer streepjes… Het is gewoon zo leuk! (Al doen ze op beeld een beetje raar.. ?)

Ik ben nog steeds helemaal verliefd op deze schoenen guys! Ik heb ze ooit besteld op Zalando, ik heb heel erg getwijfeld of ik ze wel moest houden, maar ik ben blij dat ik dat heb gedaan. Ik vind ze echt heel erg leuk, en ze lopen lekker!

Ik zat even te kijken, en dit is wel echt een budget outfit?. Het shirtje kostte geloof ik €2 of €3 bij de H&M. De broek was €7, ook bij de H&M. En de schoenen waren €18 bij Zalando. De kettingen zijn van Aliexpress, dus die waren waarschijnlijk nog geeneens een euro. Voor niet veel geld, toch een super leuke outfit vind ik!

Ik heb op 2 minuutjes fietsen een prachtig bos liggen, het liefst maak ik mijn foto’s ook daar. Het is er tenminste lekker rustig 😉 Het blijft toch ongemakkelijk om zo foto’s te maken. Maar dat was het toch ook wel met deze foto’s. Ik stond daar dus op de weg, met mijn camera. En toen kwam er een auto aan. Dus ik snel aan de kant, wachten tot de auto voorbij reed. Maar de auto stopte dus. Er kwamen 3 jongens uit en die gingen dus naast die weg op een bankje zitten. Awkward af…  Dus ik heb snel mijn camera ingepakt en ben naar huis gefietst.

Maar, de foto’s die ik had waren er gelukkig genoeg om een post mee te vullen!

Byebye!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *