Artsy Journal / Scrapbook

Misschien dat jullie het op mijn Instagram al voorbij hebben zien komen, maar ik ben begonnen met het scrapbooken/ het maken van een Art Journal. Ik weet niet zo goed hoe ik het precies moet noemen, maar jullie zullen dit vast wel herkennen. Ik zag hier vaak plaatjes van voorbij komen op Pinterest en ik vond het altijd zo gaaf, dus nu ben ik hier zelf ook mee bezig.

Ik heb vier bladzijdes gemaakt en ik ben druk bezig met meer pagina’s. Al is het nu zo druk met leren voor de examens dat ik nog niet heel veel tijd heb gehad om ermee door te gaan.

Ik had nog een oud boekje liggen die ik eerder ook al als scrapbook gebruikte, maar dan met eigen foto’s en op een hele andere manier. Het is heel lang geleden dat ik dat heb gedaan op die manier. Ik was het ook een beetje zat, al is het wel leuk om terug te kijken.

Maargoed, ik zal jullie de vier pagina’s (ik bedenk me net dat het er eigenlijk dus 8 zijn) laten zien.

‘Just because my path is different doesn’t mean I’m lost’  Deze quote zag ik op Pinterest voorbij komen en ik vond hem heel erg mooi. Dus deze heb ik gebruikt. Het plaatje heb ik zelf met aquarel verf gemaakt, ik vind hem niet heel goed gelukt maar toch staat hij er wel leuk bij.

‘Stop planting flowers in peoples yards who aren’t going to water them’ Ook een mooie quote die ik op Pinterest vond. Deze pagina heeft echt een beetje die vintage-vibe. Ik houd er wel van! De plaatjes komen uit een tijdschrift en een paar bloemetjes heb ik zelf geschilderd.

‘Clouds above us crying’ Dit is een stukje tekst uit het lied Clouds van Imagine Dragons. Echt een van mijn favoriete liedjes, de tekst begrijp ik niet helemaal maar dit stukje kan je wel ergens plaatsen. Ik vond hem gewoon mooi en leuk om uit te werken.

‘You are gold baby, solid gold’  Sommige mensen zijn nou eenmaal gewoon puur goud voor mij. En deze quote was ook gewoon heel leuk omdat ik dan lekker aan het kliederen kon met mijn gouden verf.

Ik ben best een beetje trots op ze allemaal. Het leuke aan scrapbooken op deze manier is dat het eigenlijk niet kan mislukken. Het is juist leuk als het een beetje rommelig is.

Ik ben zo ontzettend blij als ik straks alle tijd heb om aan creatieve dingen te werken zoals dit, andere tekeningen, fotografie en bloggen. Nog vier weekjes en dan ben ik van deze ellende af. Heerlijk!

 

 

 

One Reply to “Artsy Journal / Scrapbook”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *