Autumn Roomtour

Heei,

Het is eindelijk herfst! Ja, daar ben ik wel blij mee, de winterseizoenen vind ik altijd zo fijn! Ook al heb ik na deze seizoenen ook altijd weer heel veel zin in de zomer.

Maar nu ben ik blij met de herfst! Het is zo lekker knus en sfeervol, en ook de natuur vind ik echt prachtig. Maar dit is geen kletsartikel over de herfst, die komt nog wel, want ik kan daar zo een heel artikel over schrijven!

Ik laat jullie vandaag mijn kamer zien, jullie weten ondertussen vast wel dat ik het super leuk vind mijn kamer te decoreren.

dscn7175

Dit is een beetje een overview, mijn bed in het midden, want ja, dat is ook wel het belangrijkste van mijn kamer natuurlijk :p

dscn7176

Naast mijn bed hangt een plankje, hier heb ik een zelfgemaakt schilderij opgezet en wat andere decoraties. Erboven hangt een zelfgemaakt bordje en hart.

dscn7177

Dan mijn bed, bezaait met leuke kussentjes waaronder een uiltje, en ja, die super leuke pompoen is ook een kussentje! Mijn oma heeft hem gemaakt en ik vind hem zo leuk! Boven mijn bed hangt een zelfgemaakt schilder, kastje en ja een rendier.

dscn7181

dscn7180

En mijn nachtkastje, heel simpel.

dscn7183

Mijn makeuptafeltje, niet echt herfstig.

dscn7186

Hetzelfde geldt voor daarnaast, mijn schoenen en kledingrek. Het is eigenlijk altijd wel een beetje een rommeltje daar.

dscn7189dscn7190

Dan staat er nog een open kast, hierin staan gewoon een hoop kleine decoraties.

dscn7191

En mijn bureau, de vlaggetjes aan de tak heb ik zelfgemaakt en het schilderijtje ook.

dscn7192

 

dscn7193

Aan de andere kant staan nog wat dingetjes die wel gewoon handig zijn, pennenbakjes en plakband enzo. Niet heel bijzonder.

Maar dat was mijn kamer, hoop dat jullie het leuk vonden.

Maar ik ga nu afsluiten wat dit artikel is ondertussen heel erg lang.

xxx Anne

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *