Blossom en bloemetjes

Overal waar ik kijk, blossom. Het begint over nu zo mooi te bloeien. En ik heb al heel wat foto’s voorbij zien komen op Instagram van deze mooie bomen. Ze zijn ook gewoon zo mooi. En je hebt nu even de kans om een mooi plaatje te schieten want helaas bloeien deze boompjes niet het hele jaar door. Dus ik ging pas ook even blossom-bomen-zoektocht.

En ik heb best een aantal mooie bomen en bloemen gevonden. Hoewel ik meestal niet zo van de natuur-fotografie ben vind ik het zo af en toe toch wel heel leuk. Vooral als het zo mooi is.

Ik had zoveeeel foto’s, iets te veel om allemaal aan jullie te laten zien. Dus ik heb de mooiste uitgekozen (hoop ik 😉 )

Natuur-fotografie is (zoals papa zei) een vak apart, en dat klopt, het is heel anders dan fotografie met mensen. Ik vind het beide leuk, maar mijn voorkeur gaat toch naar mensen of productfotografie.  Maar af en toe, als ik een keertje met papa of mama mee de hond ga uitlaten is het wel leuk om mijn camera mee te nemen en onderweg wat mooie plaatjes te schieten.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *