Bullet Journal – January

Sinds begin van dit schooljaar houd ik een Bullet Journal bij. Ik vind het super leuk om te doen, al moet ik toch zeggen dat ik hem niet echt consequent bijhoud. Vaak vergeet ik het omdat ik gewend ben alles uit mijn hoofd te doen. Ik heb niet echt een agenda nodig.

Maar toch is zo’n Bullet Journal wel heel leuk. Dus ik ga hem nu gewoon elke maand even met jullie delen!

Ik weet nog steeds, na een half jaar, niet hoe ik het nu precies wil indelen. Wat ik fijn vind, en wat mooi is. Dus ik probeer gewoon elke maand weer wat uit. En de ene keer lukt het iets mooier dan de andere keer.

Mijn Bullet Journal van januari:

Ik heb deze maand gekozen voor een winters thema, met blauwe kleurtjes en sneeuwvlokjes. Al heeft het nog niet echt gesneeuwd in januari, wat ik overigens niet heel erg vind. De sneeuw en treinen gaan namelijk niet goed samen.

De weekindeling heb ik ook eens een keertje anders gedaan dan hoe ik het eerst altijd deed. Nu staan de dagen verticaal, en eerst had ik ze altijd horizontaal staan. Als je snapt wat ik bedoel. Maar ook op deze pagina is weer dat winterse sfeertje natuurlijk.

En zoals je ziet staat mijn agenda niet heel vol. Ik schrijf er niet alles in, omdat ik, zoals ik al vertelde, het vaak vergeet op te schrijven. De belangrijkste dingen staan er wel in. Die schrijf ik er dan allemaal in een keer in. Niet omdat ik ze anders vergeet, maar omdat ik deze agenda niet voor niets heb gemaakt 😉

 

Meer heb ik niet te laten zien eigenlijk, de andere pagina’s zien er allemaal hetzelfde uit als deze weekpagina. Dus heel veel heb ik ook niet om te laten zien. Volgende maand weer, dan zien jullie mijn februari. Waar ik nu stiekem al mee bezig ben met tekenen.

Wat zal het thema worden…? 😉

One Reply to “Bullet Journal – January”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *