Christmas Room

Heei,

Nog maar 4 nachtjes tot kerst! Ik heb er echt heel veel zin in, en ik ben niet de enige die al helemaal in de kerststemming is, mijn kamer namelijk ook!

Ik heb mijn kamer vorige week helemaal in kerststemming gebracht met allerlei leuke decoraties en lampjes.

dsc_0333

Dit is mijn bureau, boven mijn bureau hangt een tak, die hangt er al heel lang en ik vind het een superleuk en handig ding, ik kan er elke keer weer iets anders aanhangen. Naast mijn bureau staat een kast met nog wat leuke kerstdecoratie erin.

dsc_0331

Op mijn bureau ligt mijn laptop, die ik met een supergave marble sticker heb beplakt, er staat ook nog een dienblad met wat bureau-accessoires. Links staat een schilderijtje met daarvoor een plankje met wat decoraties.dsc_0349

Aan de tak hangen deze superleuke sneeuwvlokjes die mijn oma heeft gehaakt. Ik heb er nog wat kerstballetjes aangehangen en lampjes in de vorm van sterretjes.

dsc_0360

En hier is mijn bed, met een supergave zelfgemaakte kerstboom erboven!

dsc_0363

Dit zijn de kussentjes die ik op mijn bed heb liggen, een super schattige met een rendier erop, een met een uil en een geruite. Die geruite heb ik gemaakt van een oude flannel die te klein was.

dsc_0358

En mijn nachtkastje is ook nog ingericht met wat leuke decoraties.

dsc_0353

Naast de kerstboom boven mijn bed hangt nog dit kastje met wat decoraties, waaronder de zelfgemaakte mok daar. En het bordje met de quote erop die ik ook zelf heb gemaakt.

dsc_0352

De kerstboom heb ik zelfgemaakt van takken die ik vervolgens heb geschuurd en aan elkaar heb gebonden. Ik heb er met ijzerdraad wat balletjes en andere dingetjes ingehangen, en na lang zoeken ook lampjes kunnen vinden.

dsc_0365

En op de plank naast mijn bed staan ook nog een hoop decoraties. Een mini kerstboompje en een leuk zelfgemaakt schilderijtje.

Dat was dan even een snelle roomtour van mijn kamer in kerstvariant!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien en ik ben zondag weer terug met een kerstartikeltje natuurlijk!

Alvast fijne kerst!

xxx Anne

PS: kijk eens hoeveel mijn kamer in een jaar is veranderd: Roomtour kerst 2015

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *