Day & Night

Eindelijk heb ik weer eens getekend, ik weet niet wat het is. Ik vind het zo leuk om te tekenen maar toch neem ik er echt te weinig tijd voor! Maar, afgelopen week heb ik weer een tekening gemaakt. En ik vind hem zelf ook best goed gelukt. Lekker kleurrijk in ieder geval!

Ik vind dit echt het leukste om te tekenen, van die mandala-achtige tekeningen. Met verschillende patroontjes en vrolijke kleurtjes. Ik ben zelf niet heel erg goed in realistische portretten tekenen en ik vind het ook niet heel erg leuk om te doen. Maar hier kan ik uren mee bezig zijn.

Mijn hele Pinterest staat ook vol met inspiratie voor zulk soort tekeningen.

Misschien dat jullie het al zagen, maar zo niet, aan de ene kant van de tekening is het dag. Je ziet de zon, met oranje, rood geel en roze. En aan de andere kant is het nacht, je ziet de maan met donkere blauwe kleuren. Ik zag een plaatje van dit op Pinterest en ik vond het een hele mooie tekening. Dus met een beetje van mezelf, en een beetje van Pinterest (Grappiggg??) heb ik deze tekening in elkaar geflanst.

Ik ben echt oprecht blij met het eindresultaat, en dat heb ik niet vaak met tekeningen. Ik heb er vaak toch mijn twijfels over, maar deze is goed gelukt vind ik zelf. Ik ben er wel trots op!

Deze tekening heb ik ook nog niet heel lang geleden gemaakt. Ik vind de buitenkant aardig goed gelukt alleen baal ik over het blauwe stuk in het midden. Het moest een soort galaxy met een maan worden maar ik vind het niet echt lijken. Mama vond hem wel heel erg mooi, dus misschien moet ik haar maar gewoon geloven, maar nee, ik vind de andere tekening toch mooier 😉

Dit wordt ook gelijk mijn eerste foto op Instagram van mijn ‘nieuwe feed’. Ik wil een wat kleurrijkere feed. Een beetje vrolijker! Ik ben op dit moment ook gewoon niet zo tevreden met mijn foto’s, zowel op mijn blog als op mijn Instagram. Ik ga echt proberen om wat betere foto’s te maken, waar ik ook echt tevreden mee ben! Ik hoop dat het gaat lukken, ik heb in elk geval wat accounts gevonden op Instagram waar ik inspiratie uit kan halen voor foto’s en feeds. Dus hopelijk dat mijn Instagram straks helemaal mooi is, zoals ik het wil.

Ik ga het in elk geval proberen, net als dat ik ga proberen meer te tekenen!

Ik heb de laatste tijd ook redelijk wat inspiratie voor blogposts, ook dat is iets waar ik niet heel erg tevreden mee ben de afgelopen tijd. Vooral mijn laatste blogpost van afgelopen woensdag vind ik niet leuk. Maargoed, ik denk dat elke blogger wel eens zo’n dipje heeft dat ze nergens tevreden mee is. Maar ik zeg maar zo; als je altijd overal tevreden mee zou zijn, zou er nooit wat verbeterd worden. (En die heb ik zelf bedacht, applausje ??)

Ik ga vanmiddag even het dorp in, wat winkelen denk ik. De laatste sale items scoren! Hopelijk zitten er nog wat leuke dingen tussen. Ook moet ik even een blouseje terugbrengen, dit is al de tweede die kapot gaat. Ik had er in december een gekocht, maar die ging na een keer dragen kapot, omgeruild, en ja, weer kapot. Dus dat ga ik ook maar eventjes regelen dan. En misschien, als ik tijd heb, ga ik nog even foto’s maken. Want ik ben op het moment wel gemotiveerd om mooiere foto’s te gaan maken! ??

Happy sunday guys! ❤

2 Replies to “Day & Night”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *