De 25 levensvragen tag

Hey,

Vandaag heb ik weer eens een keer een tag voor jullie. Ik vind het altijd heel erg leuk deze te schrijven en hierdoor leren jullie mij ook weer wat beter kennen!

Ik heb vandaag de 25 levensvragen tag, ik kwam deze toevallig ergens tegen, toen ik verder naar op zoek ging zag ik dat deze is begonnen bij 3FM. Best grappig dat zo een paar vragen een hele tag kunnen worden die door heel veel mensen ingevuld wordt.

Laten we maar de 25 “levensvragen” gaan.

Hoe ziet de homescreen van je telefoon eruit?
Mijn homescreen heeft een zwart met goude marble achtergrond, ik heb een Huawei, daar heb je eigenlijk alleen maar homescreens. Maar ik heb het erg vol staan met allemaal apps, widgets en heel veel foto’s met vriendinnen en familie. Lekker druk, gezellig en persoonlijk dus!
Je loopt een kroeg in. Wat bestel je?
Ik ga eigenlijk nooit naar een kroeg maar als ik naar een cafeetje ga bestel ik of een warme chocomel, als het buiten koud is, of een ice tea (green).

Welk woord gebruik je eigenlijk écht te vaak?
Hmmm, dat is best moeilijk, ik denk dat ik deze eventjes aan wat vriendinnen moet vragen, misschien dat zei daar een antwoord op weten.

Wat is je favoriete film?
Mijn favoriete film veranderd ongeveer elke week. Ik kijk de laatste tijd niet erg veel films meer, ik ben meer bezig met mijn blog of met Youtube filmpjes kijken. Maar er zijn twee films die mij echt bijblijven, Safe Haven en If I stay. Ook heb ik pas in de bioscoop Captain Fantastic gezien, deze is op dit moment ook een van mijn favorieten.

Wat is je guilty pleasure – op het gebied van tv?
Ik kijk eigenlijk niet erg vaak televisie meer, maar iets wat ik toch altijd heel erg leuk vind om te kijken is Lachen om home video’s. Elke zaterdagavond staat dit bij ons thuis aan, het blijft gewoon zo grappig.

Wat is het laatste liedje dat je geluisterd hebt?
Ik heb op dit moment muziek opstaan, eigenlijk heb ik altijd muziek opstaan, ik kan echt niet zonder. Maar op dit moment staat Smoke and Mirrors van Imagine Dragons aan.

Naar wie was je laatste appje?
Ik zal het gewoon eerlijk beantwoorden, naar een jongen waar ik dit moment een beetje mee bezig ben… Hihi.

Wat was je eerste e-mailadres?
Mijn ouders wisten waarschijnlijk dat er een heel slecht en stom e-mailadres zou ontstaan als ze mij het zelf zouden laten kiezen. Daarom hebben zij gewoon mijn volledige naam genomen. Niks bijzonders dus.

Waar kun je je enorm aan ergeren?
Hier kan ik ook genoeg dingen bij opnoemen, maar iets waar ik me echt aan erger is als mijn kamer vies of een troep is. Als het ook maar een beetje rommelig of vies is ruim ik het gelijk op.

Wat is je meest awkward moment ooit?
Ik maak genoeg awkward momenten mee, altijd veroorzaakt door mezelf natuurlijk, maar wat is mijn meest awkward moment ooit. Eventjes denken hoor. Ja ik weet er eentje, ik denk niet dat dit mijn awkward moment ooit was maar het was in ieder geval heel erg awkward. Ik had een button up skirt aan, zo’n rokje met aan de voorkant van die knoopjes. Nou, ik zat in de klas en wilde mijn rokje wat naar beneden trekken omdat hij wat omhoog was gekropen. En wat gebeurde er, alle knoopjes sprongen open. Gelukkig had niemand anders dan een vriendin naast me het gezien maar ik schaamde me zo. Zo onopvallend mogelijk heb ik alle knoopjes weer dichtgemaakt.

Wat is je favoriete dag van het jaar?
Kerst, het zijn twee dagen, maar dat maakt niet uit. Ik leef voor kerst!

Wat is je favoriete emoji?
Het poppetje dat zo hard moet lachen dat er tranen uit zijn ogen komen. Die stuur ik namelijk echt bijna overal achteraan.

Katten of honden?
Honden!

Utrecht of Amsterdam?
Ik ben twee keer in mijn leven in Amsterdam geweest, (Op dat moment begon het liedje Amsterdam van Imagine Dragons te spelen… creepy) en een keer in Utrecht. Echt kiezen qua stad kan ik dus niet. Maar ik kies lekker voor Utrecht omdat ik hier binnenkort een meeting met internetvriendinnen heb, en daar heb ik zo’n zin in!

Koffie of thee?
Allebei, het is net waar ik zin in heb. Koffie drink ik alleen wel altijd met heel veel suiker en melk of een latte. Maar ik vind het gewoon lekker om het af te wisselen.

Serie of film?
Film, ik was een tijdje geleden echt verslaafd aan series maar nu heb ik er echt geen tijd meer voor, ik raak er ook gewoon echt te verslaafd aan. Ik kies dus film, dit kun je gewoon makkelijker een avondje kijken zonder meteen te binge-watchen.

Engeland of Amerika?
Amerika is Amerika natuurlijk, alles is groot en mooi. Maar Engeland is veel schattiger en chiquer. Ik zou liever in Engeland wonen, maar Amerika bezoeken lijkt me super gaaf!

Drank of drugs?
Beide niet, ik gebruik geen drugs en ik drink niet.

Spice Girls of Backstreet Boys?
Ik ken ze beide niet super goed, heb er natuurlijk wel eens wat van gehoord maar het was toch echt voor mijn tijd. Ik kies toch voor Imagine Dragons.

Sesamstraat of Villa Achterwerk?
Sesamstraat! Villa Achterwerk heb ik nooit gekeken. Ik vond er echt niks aan.

Bert of Ernie?
Pfoe, dit is lang geleden. Maar toch Ernie, Bert is me net wat te chagrijnig.

Buurman of Buurman?
Sowieso Buurman. Wat een topprogramma is dit ook hè.

Meest random feitje over jezelf?
Maakt niet uit waar ik vandaan kom, als ik thuis kom gaat die joggingsbroek aan.

De belangrijkste levensles die je in je afgelopen jaren hebt geleerd?
Be Yourself! uch uch Cliché…

Zo hé! Dat was me nog eens een artikel.

Ik vond het wel heel leuke vragen, lekker random allemaal.

Ik hoop dat jullie het ook leuk vonden om te lezen, ondanks dat het best wel veel en lang was.

xxx Anne

 

 

2 Replies to “De 25 levensvragen tag”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *