De kou overleven…

Heey,

De winter moet officieel nog beginnen maar voor mijn gevoel is hij allang begonnen! Sinterklaas is pas net in het land en er ligt nog geen sneeuw, maar wat is het koud.

De dagen zijn kort, regenachtig en ijskoud en ‘s nachts vriest het zelfs. Dit noem ik toch wel winter.

Ik houd heel erg van die gezellige winterse dagen, het gezellig sfeertje dat er hangt. Onder een dekentje met een lekkere warme choco en fluffy sokken. Gezellig kaarsjes aan en gewoon lekker knus binnen zit.

Maar we kunnen onszelf niet binnen opsluiten en een winterslaap houden totdat de lente weer begint. We zullen toch naar buiten moeten, en daar kun je je maar beter goed op voorbereiden! 😉

dscn7531dscn7530

Een lekkere winterjas is natuurlijk echt essentieel! Ik heb deze van de Sting, ik heb hem vorig jaar gekocht voor €25. Hij is zo lekker zacht en fluffy!

dscn7540dscn7536

En natuurlijk een lekkere warme muts en sjaal! Ik heb de muts zelf gemaakt, ik heb op een hele oude muts een bolletje genaaid en nu vind ik hem weer super schattig! Deze sjaal past toevallig ook heel leuk erbij.

dscn7542dscn7544

Ook kan ik echt niet zonder warme schoenen, ik heb zo snel koude tenen. Ik heb deze, een bruin paar die ik vorig jaar bij de Primark heb gekocht. Ze waren €25.

En zoals je al ziet, overknee-sokken, ik draag eigenlijk altijd een rokje met een panty en dat is best koud. Maar met zulke sokken eroverheen is het meteen lekker warm en het ziet er ook heel leuk uit! Deze sokken komen van de Primark.

dscn7527

 

Nou, dat waren dan mijn echte lekkere winterse essentials. Gefotografeerd in de regen… Wat een vervelend weer, ik was echt een ijsklontje toen ik thuiskwam, brrr…

xxx Anne

One Reply to “De kou overleven…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *