Een dagje Den Bosch

  • Afgelopen zaterdag ben ik een dagje naar Den Bosch geweest om lekker te winkelen. Samen met oma ? Het was super gezellig, en je weet wat oma’s doen, die verwennen je! Ik heb niet heel erg veel gekocht, ik ging eigenlijk wat cadeautjes voor mijn verjaardag zoeken maar die heb ik uiteindelijk niet zoveel gevonden. Ik heb een heel leuk shirtje gekocht en nog een nieuwe broek, alleen ik ga de broek toch terugbrengen. Hij matcht niet echt met de rest van mijn kleren… Ook heb ik iets anders heel erg leuks gekocht, maar dat zien jullie zondag!

Het leek me een leuk idee om mijn dag vast te leggen met snapchat. Snapchat is gewoon een van mijn favoriete apps, en het is wel leuk om mee te laten zien hoe mijn dagje was dus heb ik alle foto’s van die dag opgeslagen.

Shirt: C&A

Dat was dus mijn dagje, op de fiets naar oma, toen met de auto naar het transferium, en toen met de bus naar Den Bosch. Daar lekker gewinkeld en leuke winkeltjes bezocht die we hier niet hebben. En natuurlijk de echte Bossche bol gegeten ?. Daarna nog meer gewinkeld, onder andere de H&M en de New Yorker (wat een leuke winkel is dat! Was er nog nooit geweest maar hij is echt heel erg leuk!). Geluncht bij La Place. Mooie gebouwen bekeken en gefotografeerd. En in de avond heeft oma me ook nog getrakteerd op een restaurantje. Weer naar huis, in de regen… en natuurlijk WIDM kijken! De finale ?

Het was een heel leuk dagje dus, en ik ben ook flink verwend met al dat lekkers, en mijn verjaardagscadeau die ik volgende week krijg.

Nu helaas weer naar school, ik heb een hele leuke vakantie gehad, ik ben ook nog wezen high-tea’en met mijn andere oma, tante en nichtje, dat was ook mega gezellig. Nu nog vijf weekjes les en dan zit de middelbare er alweer bijna op ? … nog eventjes doorzetten dus. Komend weekend ga ik mijn verjaardag vieren, en volgende week ben ik dan echt jarig! Yesss!

<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/18780607/?claim=ukmmztb5227″>Follow my blog with Bloglovin</a>

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *