Een goed verstopte graffiti muur

Eindelijk heb ik weer een (soort van) outfitpost. Ik had afgelopen zondag niks te doen, nouja leren maar daar had ik echt geen zin in. Dus ik ging maar even naar buiten om foto’s te maken. Soms word ik een beetje chagrijnig wanneer ik geen leuke plek kan vinden. ‘Dit dorp heeft gewoon geen leuke plekjes’. ย Maar in elk klein hoekje kan iets leuks zitten.

Ik fietste een beetje rond om te zien of ik iets leuks kon vinden toen ik ergens een soort poort zag die openstond. Het zag er best leuk uit, toen ik het hoekje omliep zag ik ineens deze hele gave muur. Een plek die wel heel goed verstopt zat want vanaf de weg zie je hem helemaal niet. Maar ik ben blij dat ik hem gevonden had want het is best een gave plek.

Ik had deze outfit nog aan van die ochtend toen we bij oma en opa Moederdag gingen “vieren”. De outfit was wel heel toepasselijk bij deze dag.

Het blouseje heb ik bij de C&A gekocht, het is niet iets wat ik zo snel zou kopen met zo’n printje maar ik wilde heel graag een blouseje met korte mouwtjes en ik had nog een tegoedkaart liggen die ik als kerstcadeautje had gekregen. In een (natuurlijk) veel te grote maat nam ik hem mee. Ik houd ontzettend veel van oversized kleding en ik hoop ook weinig kleren die echt in mijn maat. Behalve bij shirts waarbij het natuurlijk wel strak moet zitten.

Ik droeg er een simpele maar super lekker zittende jegging onder. Ook deze komt van de C&A. Ik koop er echt heel veel kleding sinds ik daar werk haha. Deze had ik in de uitverkoop gevonden dus hij was ook helemaal niet duur.

Deze blog begint een beetje op een budgetblog te lijken vinden jullie niet? Ik deel eigenlijk alleen maar goedkope koopjes hier die ik heb gescoord.

Als schoenen had ik mijn donkerpaarse All Stars eronder. Nu het weer lekkerder weer wordt ga ik deze echt vaker dragen want ze zijn zo leuk!

Ooh wat ben ik blij met deze foto’s, deze achtergrond is gewoon echt geweldig. Graffiti muren zijn echt leuke plekjes om foto’s te maken. Ik wou bijna zeggen dat we ze alleen niet veel hebben hier maar ze zitten dus gewoon allemaal goed verstopt.

Ik blijf foto’s maken in het bos ook gewoon heel erg leuk vinden dus ook daar ga ik zeker nog met mijn camera vaak naartoe maar soms wil ik even wat anders en dan is het leuk als je van deze leuke plekjes vindt.

En nog een leuk iets, ik heb nog maar 1 examen! Dat betekend dat ik vanaf zaterdag zoveel tijd heb! Zondagavond heb ik een C&A personeelsfeest wat heel erg groot en mooi schijnt te zijn. Ik weet nog niet of ik hier foto’s ga maken voor een blogpost maar dat zien we dan wel weer.

 

3 Replies to “Een goed verstopte graffiti muur”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *