Een nieuwe start

Hallo allemaal, dat is me nog eens lang geleden!

Maar vanaf nu gaat er wat veranderen…

Het bloggen zoals ik dat een enorm lange tijd heb gedaan gaat hier gaat stoppen… Ik was hier eigenlijk al een langere tijd mee gestopt door gebrek aan inspiratie en tijd.

Maar vanaf nu wil ik deze site gaan gebruiken als portfolio, dit omdat ik steeds meer bezig ga met het ontwerpen, designen en maken van dingen die ik graag wilt delen. Dit mede omdat ik nu studeer en op deze opleiding heel erg veel nieuwe dingen maak. Hierover kun je meer lezen op de homepage of bij het kopje over.

Ik wil dus een portfolio opbouwen om mensen te laten zien wat ik in huis heb. (En stiekem hoop hier later ook klanten mee te kunnen laten zien wat ik kan en doe)

Maar het bloggen wil ik ook niet helemaal loslaten, dus ik ga proberen toch wel wat te plaatsen zo af en toe om het ook een beetje persoonlijk te houden 😉

Voor de mensen die mij al die tijd hebben gevolgd hier op mijn blog, bedankt! Ik zou het heel leuk vinden als jullie zo af en toe nog eens een kijkje nemen in mijn portfolio en wie weet ook nog wel wat blogberichten lezen.

Groetjes,
Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *