Een paar tekeningetjes

De laatste tijd ben ik echt weer wat meer bezig met tekenen. Ik ben alleen niet van de grote tekeningen en langere projecten. Daar heb ik absoluut het geduld niet voor. Ik maak liever wat snellere tekeningetjes die je in een keer (ongeveer een uurtje) kan afmaken. Wel jammer want hierdoor krijg ik vaak geen hele mooie uitgebreide tekeningen…ย 

Maar zo heb ik wel steeds weer iets nieuws! Ik kan elke keer weer iets nieuws tekenen zonder te lang aan een ding vast te zitten. En dat is wel weer fijn.

Misschien ga ik toch wel proberen om deze vakantie (ja ik noem het deze vakantie, want die begint al over 2 weken voor mij) echt wat grotere en mooiere tekeningen te maken in plaats van deze simpele kleine.

Maar ik laat jullie vandaag de tekeningen zien die ik de afgelopen tijd weer heb gemaakt. Eigenlijk ook een beetje omdat ik geen ander idee had voor een blogpost en ik wel heel graag wat wilde uploaden!

Dit zijn de eerste twee, de tweede staat ook al een tijdje op mijn Instagram omdat ik die toch wel leuk geworden vond. De eerste is een wereldbol met bloemen. Of eigenlijk de standaard van een wereldbol maar dan gevuld met bloemen. Helaas drukt de achtergrond een beetje door dus zie je dat op deze tekening erdoorheen. Deze had ik echt heel snel gemaakt maar ik vond het heel leuk om al die bloemetjes te tekenen.

En de tweede, dit is een tekening die ik vrijwel zelf bedacht heb. Ik zag een tekening met een meisje en een planeet en toen kwam ik op dit idee. Mensen tekenen is niet mijn sterkste kant, ik ben niet zo goed in die schaduwen en verhoudingen enzo. De quote heb ik er ook zelf bij bedacht, ik vond het een hele mooie quote en natuurlijk ook heel erg bijpassend.

She lived in her own universe

En ook bij deze is de eerste weer heel simpel. Ik had zin om wat te tekenen maar had ook weer geen zin in iets groots en langs. Dus kwam dit eruit rollen. De letters zijn van Evolve van Imagine Dragons, hun nieuwe opkomende album. Toen ik deze tekening maakte wist ik nog niet waar de letters voor stonden, de band houdt ervan om ons te pesten met kleine aanwijzingen in hun clips en berichten. Zo ook deze letters. Maar ondertussen is bekend gemaakt dat ze dus voor hun nieuwe album staan. Yesss!

En de tweede zijn vier walvisjes (3 walvisjes en een narwal). Ik zag dit een aantal keren op Pinterest voorbij komen en ik vond ze zo ontzettend schattig dat ik ze ook besloot te maken. Ik heb een beetje geprobeerd ze een galaxy-look te geven, als is het wel heel erg aan de blauwe kant geworden. ย Maar toch is hij wel leuk geworden.

Dat waren dan de vier tekeningetjes die ik jullie wilde laten zien. Ik heb de afgelopen dagen nog twee tekeningetjes gemaakt, toch wel even fijn om te tekenen tussen het leren door. (Okรฉ, ik leer echt niet zo heel veel als dat ik het nu allemaal doe lijken, maar toch is het wel veel en saai allemaal). Maar ik had niet heel veel tijd en zin om daar nu foto’s van te maken dus die komen wel weer een keertje in een andere post voorbij!

Vandaag zijn de examens begonnen maar ik heb morgen mijn eerste pas. Ik heb er wel vertrouwen in! Nog maar een weekje en twee dagen te gaan… Pfoe wat heb ik daar zin in!

 

5 Replies to “Een paar tekeningetjes”

  1. Suuper mooi! Wauw ๐Ÿ™‚ Toevallig was ik deze week ook van plan om walvisjes te gaan schilderen/tekenen. Nog geen tijd voor gehad of tijd voor gemaakt. Vroeger deed ik niets liever dan tekenen. Tijd om het een s op te pakken. Leuk dat jij zo’n boekje hebt waar je af en toe heel verschillende tekeningen in kan maken!

  2. Ahh ik heb precies hetzelfde met lange projecten! Ik maak ze ook gewoon niet af, haha. Wat een mooie tekeningen! Die met die walvisjes is zo leuk! Hihi, walvissen zijn ook gewoon leuk om te tekenen, vind ik ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *