Eventjes uitwaaien

Zondag ben ik samen met mijn ouders, broertje en hond naar Rockanje geweest. Een leuke strandplek in de buurt van Rotterdam. Even een dagje ertussenuit en uitwaaien aan de zee. En natuurlijk moest mijn camera mee. Ik heb in totaal 143 foto’s genomen, maar die zal ik niet allemaal in deze post zetten hoor. Don’t ya worry.

Het was geen hele mooie dag, zaterdag was het mooier weer. Het waaide best hard en er was geen zon. Wel jammer aangezien foto’s altijd mooier zijn met zon. Maar toch zijn ze nu ook aardig gelukt.

We zijn naar het strand gegaan, hebben daar even gewandeld en daarna zijn we de duinen en het bos ingelopen. Daar hebben we nog zo’n twee uurtjes gewandeld. En wandelen is altijd zo’n stuk leuker als je een camera bij je hebt.

Daar lopen ze dan, de hele family (behalve ik dan, ik liep de hele tijd achteraan om foto’s te maken ?).

Ik heb een heleboel foto’s van gewoon de zee… Beetje saai om allemaal te laten zien. Ik weet sowieso niet helemaal ofdat jullie zulke posts met wat foto’s leuk vinden om te lezen maar ik hoop van wel. Zo kan ik in elk geval wel weer wat delen met jullie en mijn foto’s laten zien. Ookal zijn deze niet heel bijzonder.

Of course, turnen blijft een grote hobby van mij en waar kun je dat nu beter doen dan op het strand? Ja oké, misschien in een zaal maar op het strand is het ook altijd leuk. En mooi voor de foto’s natuurlijk. Toch even een applausje voor mijn broertje die deze foto heeft genomen.

Over mijn broertje gesproken, deze foto vind ik wel heel erg mooi geworden. Hij stond daar nietsvermoedend tegen een paaltje maar het beeld was gewoon heel mooi. De kleine hondenpootjes in het zand zijn van Milo. Cute right?

En een beetje vies. Lekker hè, zand?

And last but not least. Ook nog een foto van mij. En ik vind hem eigenlijk wel heel erg mooi. Mijn haar waait wel lekker in mijn gezicht maar ach, dat hoort bij het strand. De wind.

En trouwens, ik had voor het eerst mijn nieuwe pet op, wat vinden jullie ervan? Ik vind hem echt heel erg leuk en het zit ook best fijn. Zo bleef mijn haar nog een beetje uit mijn gezicht.

Het was een heel leuk dagje strand dat we afsloten met tapas eten. Ook super lekker en gezellig. Even een dagje niet aan het leren geweest.

Dat was wel eventjes fijn, want nu kunnen we weer aan de bak. Aanstaande donderdag heb ik mijn eerste examen. Ik ben eigenlijk helemaal niet zo heel erg zenuwachtig ervoor. Maar ik denk dat dat nog wel een beetje komt.

 

 

2 Replies to “Eventjes uitwaaien”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *