Earcandy

Follow my blog with Bloglovin

Ik had zo’n fase waarin ik helemaal gek was op armbandjes, toen een fase van de kettingen. En je raadt het al, nu is de fase van de oorbelletjes.

Ik zag overal zoveel leuke oorbellen combinaties voorbij komen, op straat, op Pinterest, Instagram… Dus ik ben ook even op pad gegaan om wat nieuwe leuke oorbellen te scoren. En ik ben een koopjesjager, dus ik heb al deze oorbelletjes ook voor een bizar lage prijs gekocht.

Ik kocht bij de C&A een set oorbellen met allemaal ringetjes, want die zie je de laatste tijd ineens weer veel voorbij komen. Grote ringen zie ik de laatste tijd ook weer terugkomen, wat ik alleen maar leuk vind. Het geeft je look toch ineens weer een hele andere uitstraling ofzo.

Hierboven zie je een paar van de ringetjes uit die set. En deze set was maar €1.50! Can you believe it? Zo’n zes paar ringen zaten erbij.

Nog een paar nieuwe of favoriete oorbelletjes van het moment. Vooral leuke vormpjes zoals je ziet. Sterretjes, vierkantjes, hartjes. Cute eh?

Hier een paar van mijn favoriete combi’s !

Het kleine ringetje komt van de HEMA, het was een setje met kleine ringetjes en knopjes. Ik vind het zo leuk staan in combinatie met een groter ringetje.

Dit is een achterstukje dat eigenlijk helemaal niet bij deze oorbellen hoort, hij komt van de Action, dus die zal ongetwijfeld ook wel niet duur zijn geweest. Maar die kun je dus ook makkelijk combineren met andere oorbellen.

Hier heb ik gewoon een stukje ketting afgeknipt en die om de oorbel gehangen. Een handige tip als je net als ik niet zulke oorbellen in huis hebt. Ik zag dit de laatste tijd zoveel voorbij komen en ik vond het ook zo leuk. Dus die draag ik nu ook regelmatig. Maar dan de zelfgemaakte, vervangende versie ervan. 😉

xx

Follow my blog with Bloglovin

2 Comments

  1. Marthe

    19 april 2018 at 19:44

    ooh echt zo mooi die oorbellen! ik ben ook nog opzoek naar een paar mooie, maar ik ga zeker eens kijken in de winkels die je vernoemde xxx

Leave a Reply