Een (nieuwe) bril?

Jaja, sinds een weekje kan ik me ook aansluiten bij de brillen-familie. Oké, nee niet helemaal want het is niet zo dat ik deze bril altijd op zal hebben. Maar toch wilde ik hem even aan jullie laten zien omdat ik er stiekem toch wel heel erg blij mee ben.

Ik heb al sinds mijn 10de slechte ogen, toen heb ik ook altijd een bril gedragen. Op mijn 12de heb ik nachtlenzen genomen. Lenzen die je ’s nachts draagt en dan zie je overdag gewoon goed. Super handig toch? Zolang het werkt ja… Een aantal maanden terug merkte ik dat het dus bij mij niet zo goed meer werkte.

Dus toen ben ik overgestapt naar gewone lenzen voor overdag. En dat was meteen een reden om er een leuke bril bij te nemen. Want lenzen kunnen soms wel gaan irriteren en het is gewoon fijn om er een bril bij te hebben voor als je bijvoorbeeld geen zin hebt om ze in te doen.

Dus, ik heb een bril gekocht. En ik ben er echt blij mee!

Ik wist eigenlijk al meteen dat ik zo’n model wilde. Een beetje dat ronde. Ik vond ze gewoon heel erg leuk. En toen er een in de winkel oppaste vond ik deze ook het leukste staan.

Ik ben gegaan voor gewoon een simpel zwarte, met een beetje bruin erin wel. Maar dat is gewoon lekker makkelijk combineren.

En nog iets leuks, hij kostte maar €70. De glazen waren namelijk door een actie bij Hans Anders gratis. Dus betaalde we alleen het montuur en die was ook nog eens best wel goedkoop.

Ik draag de bril nu vooral in de ochtend en avond. Als ik net opsta en nog geen zin heb om mijn lenzen in te doen, en in de avond als mijn lenzen wat gaan irriteren. Maar misschien dat ik gewoon af en toe ook wel de bril een dagje op zet, gewoon omdat ik hem heel erg leuk vind.

(Mijn gezicht als ik de camera aan het afstellen ben en hij perongeluk en foto maakt 😂 )

Ik vind het gewoon echt heel leuk dat ik nu kan afwisselen. Dus wie weet zien jullie mij nog wel vaker met een brillie.

 

  • Eva

    Wat een leuk montuur inderdaad! Op de site van Polette vind je ook mooie (en nog goedkopere!) brillen :)

  • Marthe

    Leuke bril! X

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *