Flower Power

En toen was het ineens 35 graden buiten. Sjezus wat een weer hebben wij gehad hier. Heerlijk natuurlijk, ik had wel weer zin in lekker zomerweer. Ookal houd ik meer van herfst en winter, als het dan warm wordt buiten kan ik daar ook wel heel blij mee zijn. Natuurlijk ook om de zomerkleren 😉 .

Lekker vrolijk ook zo met al die bloemetjes. Matcht goed met mijn rokje, ik heb deze vorige jaar gekocht via Depop. Een van de enige dingen die dus nog past van vorig jaar…

Dit shirtje heb ik ooit bij de H&M gekocht voor €2, ik ben niet echt van de crop tops en ik heb eigenlijk ook geen idee waarom ik deze had gekocht (ja waarschijnlijk omdat hij zo goedkoop was), maar op dit rokje vind ik hem echt leuk staan. Ik draag hem ook niet op heel veel andere dingen omdat ie nogal kort is.

En als schoenen droeg ik een paar simpele lichtblauwe fake-vans die ik ook van de H&M heb, twee jaar terug alweer. Ik moet echt nieuwe schoenen hebben, en ook nieuwe kleren. Ja ik weet dat ieder meisje altijd vindt dat ze nieuwe kleren nodig heeft maar bij mij is het dit keer ook echt zo! ?

Weetje, ik twijfelde echt heel erg of ik bij deze outfit een choker om moest doen. Ik houd superveel van die kettingen maar ik wist niet zeker of hij nu wel zo leuk was bij deze outfit… Goed verhaal dit, maar ik had hem uiteindelijk toch maar omgedaan, dus nu heb ik hem op sommige foto’s wel om, en op andere niet. Ik kan nooit zo goed kiezen.

Geef toe, van al die bloemetjes wordt je gewoon heel blij toch? Ik wel. Al was het zo heet toen ik deze foto’s ging maken… Nu gaat het gelukkig weer een beetje afkoelen want dat warme weer is niet echt iets voor mij. Maar ik ga verder niet zeuren want we moeten blij zijn dat we dit mooie weer hier in Nederland hebben!

Ik had mezelf ook voorgenomen in de vakantie lekker veel te bloggen maar het valt best tegen. Ik moet best veel werken, vooral komende week. En ik spreek in het weekend vaak met vrienden af of ik moet in het weekend ook werken, dus het is lekker druk. Maar dat is beter dan je vervelen. En ik ben ook nog steeds een beetje inspiratieloos voor leuke artikelen…

 

 

 

2 Replies to “Flower Power”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *