Het Land van Ooit…

Hallo!

Ik ben pas wezen wandelen bij ‘Het Land van Ooit’. Ken je het nog? Misschien ben jij er ook wel eens geweest toen je klein was. Ik in ieder geval wel! Maar het pretpark sloot in 2007 zijn deuren. Helaas, want ik weet dat ik er vroeger heel veel plezier beleefde.

PicMonkey Collage.jpg

Het was vooral voor kleine kinderen maar er waren een heleboel attracties, winkeltjes, speeltuinen, voorstellingen, restaurants en noem het maar op.

Maar helaas moest het gesloten worden, maar sinds kort is het weer open, maar dan als wandelpark! Ik ben er met mijn ouders en hondje wezen wandelen en het was prachtig. Het was niet zo groot maar zeker leuk om gezien te hebben, en natuurlijk super leuk om er foto’s te maken.

En die foto’s laat ik jullie vandaag zien! Ik ben benieuwd of jullie er nog wat van herkennen 😉

DSC_0274

DSC_0276DSC_0278DSC_0281DSC_0283DSC_0285DSC_0287DSC_0289DSC_0296DSC_0297DSC_0312DSC_0315

Zoals je ziet is het erg verlaten, alles is half vergaan en beschadigd. Best raar om dit te zien terwijl het er vroeger zo leuk en gezellig uit zag!
doei!
xxx Anne

One Reply to “Het Land van Ooit…”

  1. Wauw wat een mooie foto’s! Wel jammer dat het helemaal verpauperd is maar het heeft ook wel iets. Ik ben er vroeger ook heel vaak geweest en ik vond het altijd heel leuk! Liefs ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *