Het zonnetje in huis (mijn kamer)

Ik denk dat ondertussen iedereen wel helemaal klaar is voor de zomer. Of dat allang was zoals ik. Met het mooie weer dat we nu hebben kun je er eigenlijk ook niet omheen. Het is echt zomer. En dat betekent dat ik ook mijn kamer weer eventjes opgefrist heb. Summer ready!

Laat ik maar gelijk even beginnen met het meest opvallende ding, die mandala ja. I’m in love. Ik kocht deze vorig jaar op eBay. Overal op Pinterest zag je ze voorbijkomen en ik vond ze  zogeweldig dat ik er ook een wilde. Maar in welke winkel kun je nou zo’n ding kopen. Ik had geen idee. Op internet kon je ze wel genoeg vinden. Of course, op internet kun je alles vinden. Ik besloot uiteindelijk gewoon de goedkoopste te kopen, en dat was op eBay.

Het is alleen een mega dun ding, je kunt het vergelijken met een zakdoek denk ik. Dus ophangen was nogal een probleem. Gelukkig wilde mijn lieve vader wel een ding maken om het aan op te hangen, niet het mooiste, maar hij hangt.

Ook mijn verzameling kussensloopjes is ondertussen best wel groot geworden. Ik heb eigenlijk gewoon alle kleurtjes die ik had gepakt en eromheen gedaan. Want ja, dat is gewoon leuk en vrolijk voor in de zomer. En het staat ook nog eens leuk bij de mandala.

 

Mijn geliefde Imagine Dragons schilderij 🙂

Mijn bureau heeft ook een grote makeover gekregen. Ik vind het altijd zo moeilijk hoe ik die nou goed kan inrichten. Wat is handig? Wat is mooi?

Nu ziet het er dus zo uit, ik heb een wereldkaart tegen de muur aangezet met daarvoor nog wat handige en leuke dingen. En aan de muur hangen nog wat leuke lijstjes en foto’s.

En dit staat op mijn makeuptafeltje, een zelfgemaakte etagère met daarop mijn sieraden.

Ik ben van plan om binnenkort met aquarel verf wat leuke en zomerse schilderingetjes te maken om die nog op te hangen en in de lijstjes te doen. Alleen nog even kijken wanneer ik daar tijd voor heb…

Ik heb het nog steeds super druk met een heleboel leuke dingen (en werk…). Vooral het foto’s maken is iets wat niet echt heel erg lukt, dat is ook wel te zien aan mijn instagram… Helaas.

Maargoed, we proberen er het beste van te maken. Aankomend weekend zit ook weer bomvol met een heleboel dingen waaronder mijn diploma-uitreiking. Volgende week ga ik een dagje toerist uithangen in Amsterdam, en is het eindelijk kermis. Daar heb ik ook wel zin in.

En dan zien we wel weer hoe het loopt met bloggen en foto’s maken…

 

2 Replies to “Het zonnetje in huis (mijn kamer)”

    1. Het design daarvan heb ik zelf gemaakt, en mijn ouders hebben het voor mijn verjaardag toen laten drukken op een canvas. Dus hij is niet te koop haha 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *