Hoe Voel Je Je Vandaag – Tag

Heey,

Vandaag heb ik weer Tag voor jullie, eerlijk gezegd had ik verder niet heel veel inspiratie dus dan maar een Tag haha. Ook kwam dit wel handig uit omdat een Tag schrijven een stuk minder tijd kost dan een ander artikel. En ik had het een beetje druk. Maar ik hoop dat jullie dit ook leuk vinden!

1. Hoe voel je je vandaag?
Ik voel me vandaag (dinsdag) eigenlijk best goed. Een tijdje geleden zat ik wat minder goed in mijn vel maar daar is nu niks meer van te merken. Ik vind het erg fijn om gewoon weer op school te zitten en het vaste ritme te hebben. Ik doe ook nog steeds heel veel leuke dingen dus ik voel me eigenlijk al een hele tijd goed. Vandaag dus ook!

2. Wat zou je anders doen met de kennis van nu?
Hmm… dit is een lastige. Ik heb door de jaren heen wel een hoop geleerd over verschillende dingen. Ik denk toch dat ik nu echt geleerd heb dat ik helemaal mezelf moet zijn. Dit was namelijk een paar jaar geleden niet echt het geval en ik veranderde mezelf om bij de groep te horen, waar ik uiteindelijk toch niet bij hoorde. Wat maar goed was want je moet een vriendengroep hebben die je accepteren om wie je echt bent. Dus ja, gewoon mezelf zijn en daar ook gewoon zelfverzekerd over zijn.

3. Van wie heb je het meest geleerd?
Mezelf? Je leert het beste door eigen ervaringen. De dingen die ik ooit fout deed zal ik nu nooit meer fout doen, geleerd van mezelf. Maar als ik toch iemand moet kiezen denk ik natuurlijk wel mijn mama. Beetje cliché maar het is waar.

4. Heb je nog dromen, zo ja welke?
Ik heb miljoenen dromen, kleine maar ook grote. Dromen die ik makkelijk kan bereiken maar ook waar ik toch mijn best voor zal moeten doen. Maar mijn grootste droom, iets wat ik al heel lang wil is een wereldreis maken. Ik ben nooit echt ver op vakantie geweest maar het lijkt me prachtig om een lange tijd weg te zijn en gewoon de wereld te ontdekken, het gevoel van vrijheid.

5. Aan wie of wat erger je je?
Ik erger me aan mensen die arrogant zijn. Mensen die denken dat ze alles zijn en alles kunnen maken. Die denken dat ze boven andere staan. Iedereen is gelijk.

6. Wat vind je werkelijk belangrijk in het leven?
Geluk, ik vind het belangrijk dat je gelukkig bent. Of dat met veel is of met weinig, als jij er maar gelukkig mee bent. Dit is erg lastig aangezien wij als mens (vooral de Westelingen) altijd maar meer willen. We kunnen niet genoegen nemen met wat we hebben, ik ook niet hoor. En hierdoor staan we eigenlijk ons eigen geluk in de weg.

7. Welke eigenschap waardeer je het meest bij een vriend(in)?
Vertrouwen, dat je weet dat ze altijd voor je klaar staan en er altijd voor je zijn, ook in moeilijke tijden. Dat je altijd bij ze terecht kan met je problemen en dat je je ook niet hoeft te schamen voor dingen tegenover je vriend(in). Gewoon dat je die ander 100% kan vertrouwen in alles.

8. Welke eigenschap waardeer je het meest bij jezelf?
Ik denk toch wel mijn eigenschap dat ik erg optimistisch ben. Dit is namelijk niet alleen fijn voor mezelf, maar ook voor anderen. Gewoon altijd blijven zeggen dat het goed komt en dat je niet moet opgeven. Want tenslotte komt alles ook goed.

9. Wat is je levensmotto?
Ik heb er mega veel! Van die quotes helpen mij altijd super erg, vooral die uit liedjes van artiesten waar ik fan van ben. (Op dit moment Imagine Dragons, OMG!) Maar ik heb zoveel quotes waar ik kracht uithaal en die ook echt bij mij en mijn gevoelens passen.

“Never try, never know”

“The path to heaven runs trough miles of clouded hell” ~Imagine Dragons

“It’s the little things in life”

“Stop hating yourself for everything you aren’t, love yourself because of the things your are”

Dit zijn er een paar van internet, als jullie ooit een artikel willen over quotes en tekstjes van mezelf zeg het maar! Zou het erg leuk vinden om met jullie te delen.

10. Waar ben je trots op/blij mee?
Mijn familie en vrienden en alle andere die om mij geven en waar ik om geef. Mijn familie en vrienden zijn het allerbelangrijkst voor mij, ze helpen me, steunen me, maar maken me vooral heel blij! Die ultieme geluksmomenten beleef ik toch altijd samen met mensen die veel voor mij betekenen. En ik beleef ze ook het liefst met hen en niet alleen.

11. Welke vraag ontbreekt er nog in dit rijtje?
Waar geluk te vinden is. Waar is geluk te vinden? Overal, maar vooral in jezelf.

 

xxx

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *