I ordered some chokers…

En toen zag ik op Aliexpress 10 chokers voor maar €3… Tja, toen moest ik ze wel bestellen 😉 Dus nu heb ik 10 nieuwe chokers… oepss… Maar ze zijn echt super leuk en ik ben er echt heel erg blij mee! Nu kan ik lekker afwisselen. ?

Jup, confession, ik ben echt een beetje verslaafd aan Aliexpress… Alles is zo goedkoop en ook nog eens super leuk! Ik bestel er echt teveel haha.

Helaas verkoopt de verkoper waar ik deze chokers heb besteld ze niet meer.. Ik kan jullie dus geen linkje geven met waar ik ze heb besteld. Maar wanneer je even gaat zoeken op Aliexpress kom je er genoeg tegen!

Ik draag eigenlijk elke dag wel een choker, vooral nu ik er zoveel heb natuurlijk. Maar ik vind ze zo leuk staan! En ze zijn eigenlijk ook heel erg makkelijk te combineren. Ze passen overal bij, en ze zijn ook heel leuk in combinatie met andere kettingen.

     

Ik kan weer een hoop nieuwe combinaties maken nu, genoeg combinaties mogelijk met 10 chokers ;). Dit shirtje heb ik ook nieuw, hij is supersimpel maar toch vind ik hem heel leuk. En hij was maar €5 bij de Vero Moda. Weer een koopje dus.

En ik had mijn haar gesteild, eigenlijk vind ik het wel heel erg leuk staan!

Ik heb gisteravond voor de laatste keer carnaval gevierd, en wat was het leuk! Ik had het zo niet verwacht eigenlijk, maar ik ga zeker volgend jaar weer. Nu nog lekker een half weekje vakantie. Een beetje bijkomen van de carnaval denk ik 😉

(Ik ben de laatste tijd ook echt helemaal gek van de muziek van old-Disney stars, ze zijn echt heel leuk! Bijvoorbeeld Sabrina Carpenter met haar nieuwe album. Of  Olivia Holt, of The Girl and the Dreamcatcher, ookal zijn ze gestopt omdat ze uit elkaar zijn 🙁 )

 

 

7 Replies to “I ordered some chokers…”

  1. Je chokers zijn zo leuk! Ik heb ook 2 chokers van Aliexpress besteld, die lange voor 32 cent en een simpele dunne choker voor 20 cent 🙂 Ze moeten nog wel aankomen, en dat duurt waarschijnlijk nog wel een tijdje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *