Ik heb een Imagine Dragons shirt!

Yesssss, ik ben zo blij! Ik heb een Imagine Dragons shirt!! *Beetje een fangirl ugh ugh☺* Ik ben nogal fan van Imagine Dragons, as you probably know. En nu heb ik er dus een shirt van. Ik wilde heel graag een Imagine Dragons shirt, gewoon om te hebben, maar ook omdat bandshirts echt heel leuk zijn. Ik ben dus helemaal blij dat ik nu een Imagine Dragons shirt heb!

En het leuke eraan is dat ik hem ook zelf heb gemaakt. Toen ik vorige week met oma in de stad was heb ik twee simpele witte T-shirts gekocht en transfer paper. Ik had al langer in gedachte dit te gaan maken, maar nooit de spullen ervoor gehaald. Dus ik dacht: nu ga ik het echt doen! Ik wilde het zo graag.

Thuis ben ik gelijk gaan denken wat ik erop wilde… Gewoon het logo? Neeh, te saai. Een foto? Nee, ook niet. Ik wilde iets wat eruit zou springen. Gewoon een opvallend, kleurrijk en leuk design. Alleen kreeg ik dat niet op het internet gevonden, dus ik ben zelf aan de slag gegaan. Gelijk een goede oefening in photoshop, ik begin het steeds beter onder de knie te krijgen!

Met een hoop plaatjes ben ik aan de slag gegaan. Ik heb er zoveel in proberen te stoppen. Na twee avondjes werken is dit het eindresultaat geworden.

Ik heb er dus zoveel mogelijk in willen stoppen, ik heb de covers van alle drie de albums erin verwerkt. (Al is het derde album nog niet uit dus weet ik niet Believer daadwerkelijk het album is, maar dat terzijde) Ook heb ik een foto van de band zelf, het logo, en nog wat kleine plaatjes zoals de vliegende mensjes en het draakje.

Al met al vind ik het erg gaaf geworden.

En toen heb ik het met hulp van mama (want ik heb geeeeeen idee hoe het strijkijzer werkt ?) het plaatje op het shirt gestreken. En dit is het eindresultaat.

 

Natuurlijk heb ik het shirt meteen de dag erna aangetrokken. En dit was de outfit die ik erbij aanhad. Ik kwam er alleen thuis wel achter dat het shirt eigenlijk een beetje klein is… Maargoed, we doen het er maar mee. Ik ben er alsnog mega blij mee!

Lekker foto’s maken in de regen… Gelukkig is het weer nu al veeeel beter! ☀

Om de outfit niet te grungy te maken droeg er dit roze (veel te zoete ?) jasje eroverheen. Een zwarte jeans met gaten, zwarte boots en natuurlijk chokers!

T-shirt: New Yorker – Jasje: Vintage – Jeans: Coolcat – Schoenen: H&M – chokers: Aliexpress

Ik ben echt zo mega blij met dit shirt! Ik hoop dat de print er een beetje goed op blijft zitten, maar dat zullen we zien. Voorzichtig uitwassen in elk geval.

Vandaag ga ik denk ik mijn kamer weer een beetje veranderen, lentesfeertje erin brengen! Want het weer vandaag is echt prachtig, ik word er gelijk helemaal vrolijk van!

Ik merk ook echt dat mijn artikelen de laatste tijd zoveel langer zijn dat eerst! Ik heb gewoon ineens veel meer te vertellen denk ik 😉 Ik hoop dat jullie het alleen maar leuk vinden!

 

One Reply to “Ik heb een Imagine Dragons shirt!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *