Ik heb zomervakantie!

Ik heb zomervakantie, wow ja dat is best raar. Zomervakantie terwijl het pas mei is. Maar het is echt zo. De examens zitten erop en ik ben helemaal klaar. Tijd om vakantie te vieren dus. Ik heb nog niet heel erg veel plannen voor deze vakantie, maar een aantal kan ik al wel met jullie delen 🙂

Als eerste, en ook gelijk het grootste dat er op de planning staat is een vakantie naar Schotland. Samen met mijn ouders en broertjes ga ik drie weken naar Schotland toe. Ik heb er heel erg veel zin in want Schotland lijkt me echt een prachtig land. Mijn twee favoriete vakanties tot nu toe zijn Noorwegen en Engeland en Schotland valt wel een beetje in hetzelfde straatje dus ik denk ook dat deze vakantie heel mooi gaat zijn.

Dan nog een vakantie, een kleine. Ik ga een weekendje naar Center Parcs toe met vrienden, daar heb ik ook heel veel zin in. Gaat vast heel gezellig zijn.

Verder ga ik ook gewoon lekker dagjes weg met vriendinnen, vrienden en mijn familie. Een dagje pretpark, dierentuin, steden bezoeken… Dat soort dingen zijn ook altijd heel leuk. Het staat nog niet helemaal gepland maar dit ga ik zeker ook heel veel doen.

Verder ga ik ook veel tijd besteden aan fotografie, ik wil graag mijn fotografie een beetje verbeteren dus genoeg tijd om daarmee te oefenen, en het te delen hier ;). Ik weet namelijk nog echt niet wat alle knopjes op die spiegelreflex camera betekenen. Ook ga ik gewoon lekker veel tekenen, bloggen en ja, ook veel series kijken.

Ook wil ik deze zomer een bullet-journal beginnen om wat beter dingen te kunnen plannen en ook omdat het me heel erg leuk lijkt!

Vanaf volgende week ga ik vier dagen in de week werken. Want hoe fijn vakantie ook is, ik ga me wel helemaal de pletter vervelen waarschijnlijk. Bloggen is leuk, maar daar kan je geen 7 dagen in de week mee vullen. Dat is ook weer een beetje teveel van het goede. Dus , vier dagen in de week werken. Twee daagjes bij de C&A, waar ik nu al een jaar werk. En twee daagjes mag ik bij ons pap op het kantoor helpen met documenten scannen en dat soort dingen. Best saai, maar je moet iets.

En ik kan het geld wel gebruiken voor die dagjes uit en de vakantie 😉

Dan is er ook, zoals elk jaar de kermis waar ik heel veel zin in heb. Het is bij ons geloof ik de een-na grootste kermis van Nederland dus dat is zeker leuk en gaat ook weer heel gezellig zijn.

Verdere plannen zijn examenfeestjes, uitslapen, zwemmen, shoppen (of course), veel series kijken, films kijken, misschien ook zelfs wel een boek lezen, muziek luisteren, ijsjes eten en nog een heleboel dingen.

Dat zijn eigenlijk de dingen die ik nu op de planning heb, of die ik ga doen. Niet heel erg uitgebreid of bijzonder maar toch allemaal wel heel leuk. Behalve het werken maar dat hoort er ook bij. Ik ben in elk geval heel blij dat ik nu vakantie heb en van al dat leren af ben. Als ik tenminste slaag… De uitslag daarvan is over 3 weken dus dat is wel nog even spannend…

Voor de mensen die nog op school zitten de komende 8 weken, succes! Jullie hebben straks ook lekker vakantie, nog eventjes doorzetten ;).

En voor de rest, fijne zomervakantie!

4 Replies to “Ik heb zomervakantie!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *