It’s my birthday!!

Ik ben jariggggg!!! ??? Ik ben nu 17! Nouja, oké, eigenlijk pas vanavond om 18:18. Jaa, leuk hè, ik ben om 18:18 geboren. Blijft leuk. Maargoed, vandaag ben ik dus echt jarig. Vorige week heb ik mijn verjaardag al gevierd met vriendinnen, mijn verjaardag voor familie moet ook nog komen. Aanstaande zondag heb ik in ieder geval wel een lekkere brunch bij opa en oma voor mijn verjaardag. Dus na vandaag is mijn verjaardag nog niet eens voorbij!

 

Ik heb wel wat leuke cadeautjes gekregen afgelopen vrijdag. Waaronder een heel leuk armbandje (Die wel lastig omgaat?) een hele lekkere set van Rituals, chocoladerepen en champagne. Ook heb ik gister eventjes voor mezelf een cadeautje gekocht. Namelijk een zwart biba-armbandje, ik wilde er al heel lang eentje hebben dus heb nu toch maar voor mezelf gekocht.

De cadeautjes van mijn ouders en broertjes, krijg ik vanavond pas. Bij het eten dat ik mocht kiezen, pizza natuurlijk! ? Ik weet stiekem een cadeautje al, heb hem ook zelf gevraagd namelijk haha. Het is een bluetooth box waar ik muziek mee kan afspelen. Ik heb nu een klein flutboxje van de action, toen hoorde ik hoe goed de muziek was op de box van mijn broertje. En ja, toen wilde ik er ook zo eentje. Dus ik denk, dat ik die vanavond krijg. Verder is het nog een verrassing. Van mijn opa en oma krijg ik een bikini die ik mee heb uitgezocht in Den Bosch. Ik had er namelijk echt eentje nodig. Nu hopen dat het ook snel lekker warm wordt, al zijn we al goed op weg vind ik.

Heerlijk dit weertje! Ik ben gister lekker een ijsje gaan eten in het centrum nadat ik even heb geshopt en foto’s heb gemaakt. Dat vond ik wel kunnen met dit weer ? Ik grijp elke kans die ik pakken kan! Lekker even in het zonnetje gezeten. Heerlijk! Iedereen wordt zoveel vrolijker van dit weer.

Komt mooi uit, dit zonnetje op mijn verjaardag! Dat heb ik 10x liever dan die regen van vorige week.?

Maar ik ga nog lekker genieten van mijn verjaardag, ookal is hij helemaal niet zo bijzonder. Gewoon naar school tot half drie helaas. Maar uit school ga ik geen huiswerk doen ? En vanavond lekker pizza en chocolade soesjes eten.

 

(oh en hebben jullie de verkiezingen een beetje gevolgd? VVD ??)

4 Replies to “It’s my birthday!!”

  1. Woehoee gefeliciteerd meid!! Maak er een supermooie dag van<3 (En stuur trouwens gerust wat fotootjes naar me hoor, vind ik juist leuk hihi) Xo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *