It’s still sweater weather

Gister was het buiten heerlijk weer, helaas vandaag weer wat minder. Wat aan de andere kant ook wel fijn is aangezien ik deze week binnen moet zitten om te leren voor mijn proefwerkweek. Maar daar gaat deze post niet over. Ik heb namelijk weer een outfitpost, en echt, deze outfit is een van mijn favoriete outfits. Ook al is hij misschien een beetje winters. I love it. En zoals de titel al zegt; It’s still sweather weather.

Deze trui is 100% zeker mijn favoriete trui ooit. Hij zit mega lekker en ik vind hem ook zo ontzettend leuk. Ik heb de laatste tijd echt iets met streepjes (oh je meent het) en de kleur groen. Ik vind groen gewoon echt een leuke kleur in kleding. En deze trui heeft nog een paar kleurtjes, die ik echt leuk vind matchen.

Ik heb hem in de sale gekocht bij de H&M, dat is ondertussen ook alweer een maand geleden denk ik. Ik zag hem pas bij de H&M ook in een andere kleur. Met roze. Die vond ik ook ontzettend gaaf. Hij was trouwens €10.

En hoe kan het ook anders, gecombineerd met mijn favoriete broek. Deze zwarte ripped jeans. Ik heb maar een ripped of destroyed jeans, ondanks dat ik ze echt geweldig vind. De gaten scheuren wel heel snel verder uit, maar ach. Ze zijn echt leuk. Deze komt van de CoolCat en was (ook in de sale) €25.

En aangezien het weer nu toch langzaam wat meer lente-achtig wordt besloot ik om mijn sneakers ook weer aan te doen. In de winter draag ik liever geen sneakers omdat ik echt heel snel koude voeten heb. En deze mintgroene sneakers zijn ook niet echt iets voor de winter. Maar nu kan ik ze dus weer lekker aan! Ze komen van de Bristol en ik heb deze vorig jaar voor mijn verjaardag gekregen.

Vlak voordat ik deze foto’s ging maken heb ik nog een aantal pogingen gedaan om mijn haar fatsoenlijk te doen. Het was zo ontploft. Maar toen ik de foto’s terugkeek viel het helemaal niet op en zit het eigenlijk nog best leuk.

Ook heb ik altijd zoveel moeite met het vinden van leuke plekjes om mijn foto’s te maken. Ik vind het heel leuk om in het bos foto’s te maken maar om nu altijd mijn outfit foto’s in hetzelfde bos te maken… Afwisseling is ook wel leuk. Dus vaak pak ik gewoon mijn fiets, fiets ik wat rond en kijk ik gewoon of ik een leuk plekje vind. En zo kwam ik toevallig dit tegen.

Ik ga dadelijk maar weer even verder met leren… Vandaag heb ik alleen een Duits kijk-luistertoets maar morgen heb ik twee best pittige toetsen, net zoals woensdag. Daarna gelukkig heel lang weekend.

2 Replies to “It’s still sweater weather”

  1. Jaa je haar zit gewoon leuk hoor 🙂 En ik vind het ook altijd lastig om plekken voor foto’s te vinden! Het liefst wil ik het ergens in een stad, maar de stad hier in de buurt is nou niet per se leuk, dus doe ik het altijd als ik ergens ga winkelen in een grote stad 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *