Mijn 6 meest gedragen haarstijlen

Heey,

Vandaag laat ik jullie mijn 6 favoriete haarstijlen zien, eigenlijk gewoon de 7 die ik altijd draag. Het zijn hele makkelijke en simpele haarstijlen, want ik heb ‘s ochtends nooit veel tijd voor een hele uitgebreide coupe en ik kan dat ook niet. Ik ben absoluut geen talent in het maken van hele creaties in je haar.

Dus, vandaag, de 6 haarstijlen die ik altijd draag.


1

We beginnen gewoon maar met de allermakkelijkste en diegene die ik het meeste draag, los. Als je de 5 schooldagen pakt draag ik er zeker 3 van mijn haar los. Ik vind dit gewoon het leukst en het zit ook nog eens heel fijn!


2

Een haarstijl die ik niet erg vaak draag maar eigenlijk wel heel leuk vind is gewoon een klemmetje indoen. Ook weer lekker simpel en zo blijft je haar uit je gezicht. Ik pak gewoon 2 plukjes haar en die zet ik achter vast met een middelgroot klemmetje.


3

Dan de half-up paardenstaart. Oftewel; de helft van je haar in een paardenstaart en de rest laat je gewoon los hangen. Ook hierbij is je haar uit je gezicht dus dat zit altijd fijn, en ik vind dit er heel leuk en schattig uitzien. Natuurlijk, inspired by Ari.


4

En dan eigenlijk een soort van variant van de half-up paardenstaart. Je draait hierbij je paardenstaart gewoon rond en maakt er een knotje van. Het lukt mij alleen nooit om het er zo leuk uit te laten zien als op de plaatjes die ik altijd tegenkom maar ik vind het zo ook wel goed genoeg.


5

En dan, als een na laatste, een simpele paardenstaart, ik maak mijn staart wel altijd wat losser en messier, ik houd niet zo van die hele strakke staarten. Gewoon wat plukjes los trekken en klaar! Ook weer super simpel!


6

En dan als laatse, een messy bun. Eigenlijk ook weer gewoon hetzelfde als de paardenstaart maar dan het haar rondgedraaid tot een knotje. Ook hier trek ik weer wat plukjes los en ook de knot maak ik was losser, zo ziet het er allemaal wat nonchalanter uit.


 

Dat waren dan mijn 6 favoriete, of meest gedragen haarstijlen. Ik vind al die creaties met vlechtjes en andere veel te moeilijke dingen er wel altijd heel erg leuk uitzien maar hoe vaak ik het ook probeer… Het mislukt altijd. Dus ik houd het maar gewoon bij deze 7 lekker makkelijke haarstijlen!

Welke vind jij het leukst? 

xxx Anne

4 Replies to “Mijn 6 meest gedragen haarstijlen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *