Mijn januari

Ik ben van plan dit jaar elke maand een soort van PLOG te uploaden waarin ik met foto’s en tekst laat zien wat ik de afgelopen maand heb gedaan. Dus bij deze; mijn januari…

1 januari lijkt alweer zo lang geleden… Toen we nog vakantie hadden. Mijn laatste week van de vakantie (eerste week van januari dus) heb ik niet heel veel bijzonders gedaan.

Wat ik deze maand wel aan leuke dingen heb gedaan is de Efteling. Ik ben een dagje met vriendinnen naar de Efteling geweest, wat heel leuk, maar ook heel erg koud was.

img_20170115_141415

Ja dat is hem dan, de nieuwe attractie ‘Symbolica’. Helaas nog niet open, maar het zag er al wel heel erg mooi uit!

En ja, zoals je daar ook al ziet, sneeuw. We hebben afgelopen maand eindelijk sneeuw gekregen. Het was even leuk maar ik was toch ook snel alweer zat, het is leuk voor eventjes maar als je dan moet fietsen is het toch een beetje eng met die gladheid.

Ook heb ik vorige week mijn galajurk gekocht! Het duurt nog wel eventjes voordat het eindgala is, en ik moet natuurlijk eerst mijn eindexamen nog doen. Maar de jurk is alvast binnen!

PicMonkey Collage.jpg

En welke zal het geworden zijn…? Ik vond ze alle drie heel erg mooi, maar ik heb er uiteindelijk toch eentje kunnen kiezen.

Ook heb ik in januari eindelijk mijn studie gevonden. Het werd namelijk wel eens tijd nu, volgend jaar ben ik klaar met de middelbare maar ik had nog geen idee wat ik wilde gaan doen. Maar ik heb hem gevonden!

IMG_20170128_141331.jpg

Ik ga namelijk Communicatie & Multimedia design op de HAN doen. Ik ben naar de open dag geweest en dit gewoon de perfecte studie! Alles wat ik wil. Ik ga er nu verder niet heel veel over vertellen, dat zal ik in een ander artikeltje nog wel een keertje doen.

Ook heb ik in januari best wel wat geshopt waaronder een stel super mooie schoenen voor maar €18! Ik heb ze op Zalando gekocht, en ze zijn hier te vinden.

Screenshot_2017-01-28-14-29-35.jpg

Ook heb nog een nieuwe zwarte broek gevonden, ik was overal op zoek naar een zwarte broek, maar broeken zijn voor mij gewoon altijd en overal te kort… Ik heb er een kunnen scoren bij de CoolCat, en hij is ook nog eens ripped. Ik had nog geen ripped jeans dus weer eens wat variatie!

Dat was mijn januari dan, een lekker lang artikeltje. Al met al was januari een leuke maand! Een goed begin van het jaar zeg ik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *