Mijn nieuwe blog!

Welkom guys, op mijn nieuwe blog!

Eindelijk heb ik een nieuwe naam, een eigen naam. Ik ben er zo blij mee! Het duurde best even voordat ik uitgevogeld had hoe je nou een eigen domein krijgt, maar het is gelukt!

Ik gebruik nu een andere versie van WordPress dan ik eerst deed, het is dus nog even uitzoeken hoe dit precies in elkaar steekt, het werkt toch net weer allemaal wat anders.

Ik wilde graag een andere naam, dit ging helaas niet door mijn oude blog (www.typicalanne.wordpress.com) een andere naam te geven. Dus ik heb iets heel nieuws geprobeerd, met een apart hostingprogramma.

 

Ik kan nu net wat meer zelf mijn site inrichten, meer mogelijkheden en meer opties. Wat ook wel moeilijk is omdat ik het dus nu echt helemaal zelf moet doen, maar dat is gewoon even oefenen.

Ik heb al mijn oude blogposts overgezet van mijn oude blog naar hier, alleen helaas zijn niet alle foto’s meegekomen, dus die moet ik ook nog even een keer opnieuw erin te zetten. Alleen ik was gister een beetje grieperig dus heb ik nog niet alles kunnen veranderen en er veel aan kunnen werken.

Maar dat ga ik de komende dagen hopelijk doen, tussen het leren voor de toetsweek door.

En ik hoop jullie hier zondag terug te zien met een nieuw artikel!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *