Mijn verjaardagscadeautjes

Alweer bijna een maand geleden vierde ik dat ik 18 jaartjes oud was geworden. Eindelijk 18, eindelijk mogen we (bijna) alles wat we al deden legaal doen. Nee hoor, dat is een slechte invloed. Behave people 😉

Maar daar gaat dit artikeltje verder niet over, ik wilde eventjes met jullie delen wat voor leuke cadeautjes ik allemaal heb gehad. Jullie herkennen het vast wel als ik zeg dat ik echt niks wist voor mijn verjaardag. Dus van veel vrienden en familie heb ik gewoon geld gekregen. Beetje saai, maar altijd handig natuurlijk.

Maar sommige hebben we toch verrast met een leuk cadeautje. I’ll show you guys.

Ik kreeg deze twee leuke bad en douchespulletjes. Altijd handig en leuk om te hebben. Ik heb toevallig gisteravond een van de bruistabletten uitgeprobeerd. Hij rook echt heerlijk! Ik moest gister even bijkomen van een lange dag. Eerst een uur gefietst, en toen de hele middag gewerkt. Dus dat badje had ik wel verdiend!

Mijn nichtje had zelf een hele leuke etagère in elkaar geknutseld. En wat ook niet verkeerd was waren de paaseitjes erop. Yummieeeeee! Maar die zijn ondertussen allemaal alweer op…. Ja, ik ben een snoepkont.

In een van de kopjes zit allemaal muntgeld. Wat er dus niet uit kan omdat alles aan elkaar is gelijmd. Goed spaarpotje dus. Voor in tijden van nood… When I need new clothes…

Van papa en mama kreeg ik iets wat ik echt al heel erg lang wilde hebben. Een letterboard. Je ziet ze echt overal voorbijkomen, op Insta, op Pinterest. En toen ik zag dat ze ze gewoon bij de HEMA verkochten, was ik verkocht. Ik moest ook zo’n ding. En nu heb ik hem 🙂

En dan…. Kijk nou! Ik kreeg van een vriendin deze twee paletjes. Ik ben stiekem echt heel erg verliefd dit merk, ik heb er ook een oogschaduwpalet van, en ik ben ook nog van plan er nog een te halen binnenkort.

Het bruin/gouden paletje is een bronzer en highlighter. En de oranje (of roze, wat je het maar wil noemen) is een blush en highlighter. Ik gebruik de paletjes bijna elke dag want ze zijn zo leuk! En met al die highlighter kan ik de hele dag shinen. 😉 

(Willen jullie trouwens ooit meer makeup artikeltjes? Let me know!)

And last, but definitlely not least. Deze supermooie ring. Ik heb hem gekregen van mijn vriend. Ik had al ooit eerder een ring van hem gekregen maar die was helemaal verroest. Dus nu hebben we het goed aangepakt en een echte zilveren vervanger gekocht. Ik ben echt heel blij met dit ringetje. Heel simpel. maar dat is juist waar ik van houd.

Van mijn beste vriendinnetjes had ik ook nog een heel leuk cadeautje, namelijk een Escaperoom. Die hebben we een aantal weken geleden al gedaan en het was echt heel leuk. Al voelden we ons  wel echt ontzettend dom omdat we er niet uitkwamen…. Oeps…

Dat waren dan een paar van mijn leukste cadeautjes, naast nog een heleboel lieve kaartjes natuurlijk.

Maar weer op naar de 19 jaartjes oud!

xx

PS: volg me op Bloglovin’! (als ik hem tenminste weer werkend krijg….)

One Reply to “Mijn verjaardagscadeautjes”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *