Mijn week in outfits

Het leven is te kort om saaie outfits te dragen, toch? Daarom probeer ik elke dag wel weer een leuke outfit te vinden. Het is soms even zoeken om weer met iets origineels te komen, maar dat vind ik er juist zo leuk aan.

Dit is mijn week in outfits 🙂


Maandag:

De eerste dag school weer na de vakantie… Dus dat was weer even wennen. Ik was deze dag best moe nog van de vakantie. En dit probeerde ik zoveel mogelijk te verbergen door vandaag mijn bril op te zetten. Het is een redelijk simpele maar ook wel comfortabele outfit voor deze dag. Een spijkerbroek met een blouseje, altijd goed!

Blouseje – C&A, Broek – C&A, Schoenen – H&M


Dinsdag:

Dinsdag werd ik alweer iets uitgeruster wakker, klaar voor een lange dag school. Maar het was zo koud, echt verschrikkelijk voor zo’n koukleum als ik. Dus besloot ik lekker warm voor een trui te gaan, met daaroverheen nog een spijkerjasje. Play it safe. En iets leuks over dat jasje, de bloemetjes heb ik er zelf op gemaakt. Dat fleurt hem wel gelijk helemaal op, niet?

Jasje – Outfitters Nation, Broek – C&A, Trui – H&M, Schoenen – Zalando / Even & Odd


Woensdag:

Woensdag wilde ik dan eindelijk mijn nieuwe shirtje eens een keer aan. Dat heb ik altijd, als ik iets nieuws heb wil ik het gelijk aantrekken. Dus ik ging voor dit gestreepte shirtje met mijn leren/spijker jasje. Weer een redelijk simpele outfit maar toch wel heel leuk. Perfect voor een dagje school.

Shirtje – C&A, Jasje – Primark, Broek – C&A, Schoenen – Zalando / Even & Odd


Donderdag:

Donderdag ging ik voor opvallend. Ik kocht deze trui een aantal weken terug bij de H&M in de sale voor maar €3, en sindsdien leef ik in dit ding. Hij is echt zo fijn. En zo zie je maar weer, meisjes houden van roze. Ik vind het nog wel leuk om een printje toe te voegen aan de outfit dus deed ik er streepjessokken onder die dan net boven mijn schoenen uitkwamen.

Trui – H&M, Broek – C&A, Schoenen – H&M


Vrijdag:

En dan vrijdag, weekend! Ja, ik had deze dag lekker vrij. Ik had niet zo heel veel op de planning staan en ben ik voor een outfit gegaan die gewoon heel comfortabel zit. Dit hele grote en super warme vest is echt heerlijk. En lekker warm, want het was nog steeds heel koud buiten…

Vest – Primark, Hemdje – C&A, Broek – Primark, Schoenen – H&M

 

‘Life’s too short to wear boring clothes’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *