Milo


Mijn favoriete model, Milo. Het blijft gewoon zo leuk om foto’s van mijn hond te maken. Wel ongelofelijk moeilijk aangezien dit beest nooit stil kan zitten. Met behulp van een heleboel hondenkoekjes is het toch gelukt om hem mooi op de foto te krijgen.

Ik mis de zon echt weer, het is een paar dagen heel mooi weer geweest maar daar is nu niks meer van te zien. Maar foto’s worden gewoon zo’n stuk mooier als de zon schijnt. Dus wanneer de zon er even is pak ik mijn camera er gelijk bij om even van de zon te profiteren ๐Ÿ™‚

 

Drie keer raden waar hij hier naar keek, ja, het hondenkoekje. Helemaal verliefd.

Oja, blaffen, daar kan hij ook wat van. Vooral als het volgens hem te lang te duurt voor ik het koekje geef. Foto’s maken kost tijd jongen, even geduld.

En deze laatste foto is toch wel mijn favoriet. Alsof je oog in oog staat met dit gevaarlijke dier. Al is dit geen gevaarlijk dier maar gewoon een veel te blije en drukke hond. Milo doet nog geen vlieg kwaad.

Iemand zei ooit eens over Milo: ‘Wanneer er dieven in het huis zijn om de televisie te stelen zal hij ze echt niet tegenhouden of blaffen, hij zal ze eerder helpen de televisie in te pakken en ze vervolgens uitzwaaien.’

Ja, true, het is absoluut geen waakhond. Maar hij is wel super lief, en eigenwijs. Heel erg eigenwijs. Het kenmerk van beagles hรจ.

 

 

One Reply to “Milo”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *