Wat is er gebeurd…?

En toen was mijn blog ineens weer online…

Gelukkig! Want ik heb het wel gemist. De interactie met jullie, mijn lieve lezers.

De afgelopen tijd kon ik gelukkig zelf wel bij mijn blog, alleen voor de buitenwereld was hij niet meer toegankelijk. Hoe dat kwam? Ik was vergeten mijn domeinnaam te verlengen. Ontzettend dom natuurlijk, want dat betekende dat ik voor langer dan een maand mijn blog kwijt was. Ik kon of een huge bedrag betalen om hem direct terug te krijgen, of een maandje wachten en dan voor een wat beter prijsje mijn domeinnaam opnieuw kopen.

Maar het heeft ook wel wat goeds met zich meegebracht dat mijn blog een tijdje off the track was. Ik heb namelijk, zoals jullie wel kunnen zien, hard gewerkt aan een nieuwe lay-out. En ik ben er nu wel trots op. Het logo is een beetje vintage, iets waar ik de laatste tijd wel gek op ben. Die retro/vintage uitstraling. En de kleur geel, I love it.

Ook heb ik niet stil gezeten met het schrijven van posts, ik heb nu veel concepten klaarstaan om gepubliceerd te worden. Dus het zal de komende tijd niet stil zijn hier op anne-mare.nl . Want niet alleen die posts komen online, ik blijf ook lekker nog nieuwe erbij schrijven ;).

Ook ga ik weer hard aan de slag met mijn portfolio, die wordt binnenkort uitgebreid met iets heel erg leuks, iets waar ik dit semester op school druk mee bezig ben. Maar dat komt later.

Voor nu,
I’m back, all set up for a new start!

xx

 

 

<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/18780607/?claim=ukmmztb5227″>Follow my blog with Bloglovin</a>

Leave a Reply