Nutella Chocomel

Hoi!

Ik laat jullie vandaag zien hoe je super simpel chocomel kunt maken met Nutella! Het is echt heel erg lekker, want ja, wie houdt er nou niet van Nutella? 😉

dscn7374

Het is super simpel en het enige wat je nodig hebt is Nutella en melk! En natuurlijk een mok, lepel en magnetron.

Als eerste doe je drie of vier, ligt eraan hoe sterk je de Nutella smaak wilt hebben. Vier lepels maakt het zoet en drie iets minder en wat subtieler. Ik heb er hier wel vier lepels ingedaan omdat ik het zelf wel lekker vind als het zo zoet is.

Dan doe je de mok met Nutella voor 1 minuutje in de magnetron op ongeveer 600 watt. Daarna kun je het een beetje doorroeren dat het wat vloeibaarder wordt.

Dan doe je de melk erbij, als je dit doorroert komt de Nutella een beetje los en mengt het zich, zoals je ziet lost het nog niet helemaal goed op, er blijven nog wat kleine stukjes Nutella ronddrijven. (Oké, dat klonk vies)

Je doet vervolgens de chocomel nog voor 1.30 in de magnetron op 600 watt. Hierna kun je het nog eens goed doorroeren en dan is alles gemixt en is je chocomel klaar!

dscn7391

Nog een beetje slagroom erop om het nog lekkerder te maken!

Ik vind het echt heel erg lekker omdat deze variant chocomel gewoon een stukje  zoeter is, je proeft echt de Nutella smaak tussendoor en dat is toch weer heel anders dan gewone chocomel.

Ik ben benieuwd of dat jullie dit ook een keertje gaan proberen 😉

xxx Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *