Ongeveer nieuwe All Stars

Hallo allemaal!

Ik dacht er gister ineens aan dat ik nog een blogpost moest schrijven voor vandaag. Met dit warme weer heb je eigenlijk nergens zin in maar ik wilde toch graag een artikeltje plaatsen vandaag.

Ik was een tijdje geleden mijn schoenen aan het opruimen en kwam tot de conclusie dat ik echt teveel schoenen had die ik eigenlijk nooit meer droeg.

zo ook  mijn oude All Stars …

IMG_20160902_105949.jpg

Ten eerste, de print vond ik echt niet meer mooi, lichtroze met grijze panterprint, hoe heb dit ooit helemaal fantastisch gevonden? En ten tweede, ja de veter van de rechter schoen was half opgegeten door de hond. Tijd om ze eens op te knappen.

DSCN7051.JPG

Ik wilde ze graag verven in een effen kleur. Ik heb veel winkels gehad zoals Kruidvat, Etos, Hema, maar nergens vond ik textiel verf die je niet in de wasmachine hoefde te gebruiken (dat wilde mijn moeder namelijk niet, wat ook wel begrijpelijk is haha) Dus uiteindelijk ben ik bij een lokaal hobbywinkeltje naar binnen gelopen en vond ik deze verf.

Ik wilde ze graag donker/bordeauxrood alleen die kleur was er niet. Daarom kocht ik een rode en een zwarte verf om het te kunnen mengen. Dat pakte alleen iets anders uit en werd het heel donkerpaars in plaats van rood.

IMG_20160902_110007.jpg

Maar deze kleur is ook wel heel erg mooi!

DSCN7060.JPG

Een paar nieuwe veters en klaar! Voor €8,- een stel ongeveer nieuwe All Stars!

DSCN7063.JPG

Ik heb ze gewoon met een kwastje geverfd, best een klusje, maar dan heb je ook wat!

Ik heb er ook 2 laagjes op moeten doen om de verf helemaal dekkend te krijgen, die print wilde ik namelijk helemaal weg hebben. Je ziet hem er nog steeds op sommige plekjes heel licht doorheen maar het valt niet op.

xxx Anne

 

One Reply to “Ongeveer nieuwe All Stars”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *