Flowers & Sunny Fields ~ Outfit

Hey hallo!

Het is weer woensdag, dus weer een blogpost, een outfitpost! Ik had gister echt zin om weer outfitfoto’s te maken. Met mijn camera ging ik wat rondfietsen, ik had eigenlijk geen idee waar ik de foto’s wilde gaan maken. Uiteindelijk stopte ik maar bij een maïsveldje, waar overigens geen maïs meer stond haha. Toen ik een paar foto’s had gemaakt kwam ik erachter dat het toch wel mooi was.

dscn7134

Wat een lekker weertje hè haha.

dscn7135

Dit rokje heb ik afgelopen vrijdag binnengekregen want ik had hem besteld, ik ben er echt blij mee! Hij komt van Zalando van het merk Even&Odd, ik bestel eigenlijk nooit kleding maar nu kwam ik hem toevallig tegen.dscn7136dscn7138

Het jasje is van het merk Outfitters Nation, gewoon een licht spijkerjasje. Daaronder een basic zwart T-shirtje van de H&M. En mijn nieuwe All Stars haha.

dscn7141dscn7142dscn7145

Was het licht niet heel gaaf op deze foto’s?  Ik vond van wel haha.

Maar ik zie jullie zondag weer!

xxx Anne

One Reply to “Flowers & Sunny Fields ~ Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *