Outfit; Shorts & Snow

Heeii,

Vandaag mijn allereerste outfit post in een lookbook vorm! Ik vond het heel leuk om deze foto’s te maken en wil zeker vaker van deze posts maken!

Maar, vandaag had ik (vond ik zelf) echt een hele leuke outfit aan en ik vond dat onze tuin er ook heel mooi bij lag, dus besloot ik een paar foto’s te schieten.

DSCN5657

Ik vond het heel leuk dat er eindelijk sneeuw lag, ookal was dit laagje sneeuw helemaal niet dik, ik was dolbij. Ik vind sneeuw altijd zo mooi om te zien, het geeft me echt een geluksgevoel. De zon scheen heel fel dus het was lastig om de foto’s er mooi op te laten komen. Maar het is gelukt!

DSCN56831

Deze outfit had ik vandaag aan naar school, maar zonder het hoedje want dat vind ik net iets too much voor op school. Ik heb dit broekje afgelopen zaterdag gekocht en ik ben er echt verliefd op. In het begin twijfelde ik of ik hem moest kopen maar ik ben blij dat ik hem uiteindelijk toch meegenomen heb!

DSCN5659

Het broekje is gemaakt van best dik stof en er zitten ook kleine glittertjes in. Hij is high-waisted en dat vind ik heel leuk als je er dan een kortere top op draagt. Het is een short maar toch voor in de winter! Ik draag er gewoon een maillot onder en ik vind dat helemaal niet te koud.

DSCN5662

Ik draag op het broekje een groene trui met daarover nog een nep-bontje. Dit geeft de outfit toch een hele winterse uitstraling.

DSCN5658

Ik droeg er deze supergave schoenen onder. Ik had een stel sneakers die er ook heel leuk bij stonden maar omdat er sneeuw lag en het vroor besloot ik toch voor een wat dikker paar te gaan. Ik heb namelijk heel snel koude voeten dus dan zijn dikke schoenen wel zo slim.

DSCN5677

Ik droeg er natuurlijk mijn horloge bij en een leuk armbandje. Ook had ik nog een hele basic ring om, het zijn de kleine details die het maken!

Ik haalde een stuk ijs uit de tuin en ik vond het er eigenlijk wel heel cool uitzien. Ookal ziet het eruit alsof ik een groot stuk glas in mijn handen houd. Het was gewoon een brok ijs hoor!

Dit was het dan weer voor vandaag, ik hoop dat jullie het leuk vonden want zulke foto’s gaan jullie zeker vaker verwachten! En ook mijn tuin zal vaak de plek worden voor de foto’s omdat ik het gewoon een mooie plek vind en het is ook lekker dichtbij 😉

xxx

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *