Hey,

Ik ben Anne, 17 jaar en dit is mijn eigen, persoonlijke blog. Ik ben dit jaar geslaagd voor mijn Havo en ben nu lekker aan het genieten van de vakantie. Ik woon in een gezellig dorpje in Brabant samen met mijn ouders, twee broertjes en de hond Milo.

In mijn vrije tijd ben ik eigenlijk vooral bezig met mijn blog, of ik spreek af met vriendinnen, ga shoppen, of ik hang op de bank en kijk ik televisie, Netflix of YouTube. Ik ben een enorme fangirl van Imagine Dragons en ik houd mega veel van eten. Oja, en op maandagavond doe ik turnen.

Hier op deze blog vind je allerlei verschillende posts, over alles wat ik leuk vind. En ik kan je zeggen, dat is veel! Ik heb zo ontzettend veel hobby’s, mijn leven zit hartstikke vol. Ik houd bijvoorbeeld heel erg veel van fashion en fotografie. 2 van de dingen die je hier op mijn blog veel ziet.

Ik blog sinds 14 februari 2017 (valentijnsdag hehe) hier op anne-mare.nl. Hiervoor heb ik langer dan een jaar op Typical Anne geblogt. En ook hiervoor heb ik nog een andere blog gehad, maar die is inmiddels niet meer terug te vinden.

Ik blog dus al heel erg lang en ik doe het met heel veel plezier. Ik wens je veel leesplezier hier op mijn blog!

Liefs,
Anne