Wie ben ik?

Hey! It’s me, Anne, een 18-jarig meisje die je zou kunnen beschrijven als een creatieve dromer die van alle kleine dingen in het leven geniet. Wel af en toe een beetje moody maar dat hoort erbij niet?

Ik heb op dit moment lekker zomervakantie, finally! Ik ben net klaar met mijn eerste jaar van de opleiding Communicatie en Multimedia Design aan de HAN in Arnhem. En ik heb daar dan ook mijn propedeuse voor gehaald! Ik vind het echt een superleuke studie die ook echt helemaal bij me past.

Ik ben al ontzettend lang bezig met bloggen en het maken van websites, kan me eigenlijk niet meer herinneren vanaf wanneer. Maar mijn oude posts kun je hier terugvinden. Ik heb nu besloten om aan mijn website ook een portfolio toe te voegen waarop ik alles wat ik heb gemaakt kan delen. Ik houd namelijk ook heel veel van tekenen, en sinds ik een beetje met photoshop heb leren werken vind ik het ook leuk om mijn tekeningen hier nog mee te bewerken. Ook daar ben ik nu een beetje mee aan het experimenteren.

Af en toe plaats ik een blogpost, dat kan over van alles gaan. Ik vind heel veel dingen leuk om te doen dus dat deel ik ook graag met jullie. Naast tekenen en bloggen houd ik ook van fotograferen, wandelen, muziek luisteren, zingen (ook al kan ik dit niet echt…), afspreken met vrienden, shoppen en noem het allemaal maar op. Dus ja, dit is gewoon een lekkere random blog.

Dat was dan een stukje over mezelf en deze website, als je meer wilt weten mag je dat natuurlijk altijd vragen!

xx
– Anne