Q&A #1

Vandaag een Q&A! Dit vond ik wel leuk om te doen zodat jullie mij ook beter leren kennen!

Ik heb een aantal vragen binnengekregen die ik vandaag ga beantwoorden. Hopelijk vinden jullie dit leuk en vergeet niet nog meer vragen achter te laten voor de volgende Q&A!

1. Wat is je favoriete nagellakje?
DSCN5974 Aangezien het lastig is om een nagellakje te beschrijven, even een foto 😉
2.Wat voor blogberichten vind je het leukst om te maken?
Pfoe… ik vind het leuk om zulke kletsberichten te maken, want ik heb altijd zoveel te vertellen, maar ook fashion vind ik heel erg leuk blijven!

3.Wie is je voorbeeld met bloggen?
Ik bezoek echt heel erg veel blogs maar ik lees vooral kleine blogs van beginnende bloggers net zoals ik. Ik vind de meiden van randomstuff.nl echt een hele leuke blog hebben, ze maken zulke mooie outfitfoto’s, daar ben ik stiekem wel jaloers op. Ook Jiami.nl vind ik een hele leuke blog. Maar echt een blog die mijn grote voorbeeld is heb ik niet.

4. Wat is je favoriete beautyproduct?
Ook best een lastige vraag aangezien ik best veel producten gebruik maar ik denk dat ik toch droogshampoo echt mijn musthave is. Ik vind het gewoon super fijn werken omdat je er heel veel verschillende dingen mee kunt doen. Je kunt je haar er meer volume mee geven maar ook maakt het je haar minder vettig.

5. Zonder makeup-product zou je nooit de deur uit gaan?
Ik vind het niet een ramp om zonder makeup de deur uit te moeten maar ik draag toch eigenlijk altijd wel mascara. Hiermee voel ik me toch iets beter omdat ik mezelf er dan toch net iets wakkerder uit vind zien.

6. Single of taken?
Single 🙂

7. Waarom ben je begonnen met dit account?
Nou, ik had al eerder een blog met een account alleen ik vond dat het teveel tijd kostte en toen ben ik ermee gestopt, na een maand kwam ik erachter dat ik het toch wel heel leuk vond, toen ben ik dus weer begonnen.

8. Mooi en ongelukkig of lelijk en gelukkig?
Zeker weten die tweede, ik bedoel, als je gelukkig bent maakt het toch niet uit hoe je eruit ziet? Zolang je gelukkig bent is het goed, misschien dat je ongelukkig wordt over hoe je eruit ziet maar als dat je niks uitmaakt en gewoon gelukkig kunt zijn ondanks dat je niet zo mooi bent is dat super mooi!

 

Dit was dan weer mijn post voor vandaag. En ja, tot de volgende keer!

xxx Anne

 

2 Replies to “Q&A #1”

  1. Pingback: Q&A #2 | ANNUUHH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *