Q&A #2

Heyhey,

Vandaag doe ik weer eens een Q&A, dat is namelijk echt super lang geleden. (Q&A #1).

Ik heb erg veel vragen binnengekregen op zowel Instagram als andere apps, ik ga ze niet allemaal doen maar wel een heleboel, ik heb de leukste voor jullie uitgekozen!

1. Hoe ben je op het idee gekomen om een blog te beginnen?
Ik keek altijd youtube filmpjes over fashion, beauty, lifestyle etc… Het leek mij ook super leuk om dat zelf te doen aangezien ik hier ook zelf heel erg veel mee bezig was. Ik wilde dat graag met andere mensen delen. Toen kwam ik op het idee om het via Instagram te doen, maar ik kwam er al snel achter dat ik het groter wilde. Ik maakte vroeger altijd met een vriendinnetje websites en ik dacht, laat ik dat dan eens gaan doen. Ik bekeek andere blog voor inspiratie en uiteindelijk ben ik hier op WordPress zelf begonnen!

2. Welke klas zit je? En welk niveau?
Nu zit ik in 4Havo. Nog 4 weekjes en dan is het vakantie, volgend jaar mijn examen-jaar in! 5Havo here I come!

3. Wat is je favoriete merk qua makeup?
Deze is best lastig omdat ik mijn makeup van super veel verschillende winkels en merken heb. Ik denk dat ik toch voor Essence kies, ik heb er niet heel erg veel van maar toch is dit merk heel erg fijn en lekker budget.

4. Zou je je haar sneller blond of zwart laten verven?
Hmmm…. Ik vind zwart wel erg donker, het is geen hele grote stap voor mij omdat mijn haar al erg donker is… Maar blond is wel weer eens wat helemaal anders…

blackblonde

Ja, ik ga toch voor blond, vind ik eigenlijk best leuk staan 😉

5. Wat is je favoriete social media app?
Instagram. Defenitely Instagram.

6.Wie is je lievelings actrice?
Als actrice op nummer 1 staat Emma Stone, maar ook Emma Roberts, Amanda Seyfried, Anne Hathaway en Lucy Hale blijven favorieten.

7. Als je nu een stad moest kiezen waar je de rest van je leven zou moeten wonen, welke zou je kiezen?
Moet het persé een stad zijn? Ik ben namelijk totaal geen stadsmens. Mijn droomplek om te wonen is in een leuke blokhut in Noorwegen, en dan wel ergens op een berg omringt door bossen en natuurlijk met een prachtig uitzicht. Maargoed, als het een stad zou moeten zijn, dan kies ik sowieso een stad in Noorwegen, doe maar Bergen.

8.Wat is je lievelingsrokje?
Dit kan ik echt niet kiezen, ik vind ze allemaal stuk voor stuk super leuk!

9. Wat voor schoenen draag je graag?
Sneakers! Die lopen gewoon het allerlekkerst. Voor feestjes vind ik ballerina’s heel leuk en in de winter als het echt slecht weer is van die leuke Timberland soort schoenen.

10. Wat is je eerste indruk als je in je kledingkast kijkt?
Dit is leuk, dit is ook leuk, oooh maar dit is ook heel leuk, maar dit ook, of toch deze? Als ik in mijn kast kijk weet ik nooit wat aan te trekken, en niet omdat ik niks leuks heb maar omdat ik teveel leuks heb, ik wil alles dragen, in alle setjes, alle combinaties, alles! Ja oké, er hangen ook wel wat kledingstukken tussen die ik eigenlijk niet meer zo leuk vind maar dat zijn er niet veel.

11. Favoriete song?
Dit wisselt bij mij heel erg omdat ik elke maand wel weer een ander liedje heel erg leuk vind, maar ik blijf die van Cher Lloyd altijd super vinden!

12. Liever altijd stijl of altijd krullend haar?
Dit is echt een hele moeilijke vraag! Ik heb van mezelf een beetje slag, dus dat zit er lekker tussenin, maar ik vind het beide leuk, gewoon afwisselen, kan dat ook?

13. Wie is een trouwe fan van je?
Ja, wie is/zijn dat? Laat het even achter als jij jezelf wel een trouwe fan kan noemen!

Dat waren dan 13 van de … ik denk 25 vragen, ik heb ze dus niet allemaal gedaan maar ik hoop toch dat jullie dit leuk vonden!

Doeiii

xxx Anne

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *