Review ‘I Heart Chocolate Palette’

Hallo!

Vandaag heb ik voor jullie mijn eerste review, ik heb nog nooit reviews geschreven dus ik hoop dat het wel een beetje leuk is, ik heb er natuurlijk wel vaak gelezen dus ik heb daar wel wat tips uitgehaald.

Let’s get started!

Mijn review gaat over het ‘I Heart Chocolate Palette’ van het merk Makeup Revolution. Ik wilde hier graag een review over schrijven omdat dit pallet op dit moment veel gezien word en hij op dit moment ook in de aanbieding is bij de Kruidvat. Dus lijkt dit pallet je fijn en wil je hem ook graag hebben? Ga dan nog even snel naar de Kruidvat want hij is geliefd kan ik je zeggen.

DSCN5238

Ik heb hem gekocht voor €8. Dit is dus de afgeprijsde prijs, normaal is hij het dubbele; €16. Ik vind €8 een prima prijs voor zo’n groot pallet, als hij natuurlijk werkt en fijn is. Ik koop normaal gesproken niet echt dure makeup maar dit pallet sprak me zo erg aan dat ik de gok wel wilde wagen.

DSCN5201

Dit is het pallet van de buitenkant, een chocolade reep. Ik vind het echt een van de mooiste makeup verpakkingen die ik ooit heb gezien. Hij is heel grappig maar tegelijk heeft hij ook wel iets chiques. Het doosje is gewoon gemaakt van plastic.

DSCN5209

De binnenkant is echt heel erg mooi, heel chique. Het spiegeltje vind ik heel mooi. Hij bedekt het hele dekseltje en is dus heel groot. Ik gebruik zelf niet deze spiegel om mijn makeup op te doen maar toch lijkt hij me best handig in gebruik.

Er zat een stukje plastic over de oogschaduw heen met de namen van de kleuren erop. Sommige namen zijn een beetje apart maar in ieder geval erg origineel!

Dit zijn de namen van links naar rechts:

– You Need Love – Piece Me Together – One More Piece – Love Torn – Stolen Chocolate – Thank Friday – More ! – Pleasure Girl – Meet Chocolate – Unforgivable – Love Divine – Smooth Criminal – Chocolate Love – You Need More – What A Way to Go – Endorphins Ready!

DSCN5214

Ik vind alle kleuren heel mooi, ze zijn een beetje nude achtig maar sommige zijn ook wel weer heel feestelijk. De meeste kleuren bevatten ook glitters wat ik persoonlijk wel heel erg mooi vind. Ik zou zelf de glitterkleuren niet dragen naar school want dat vind ik iets te veel. Wat ik dus zo leuk vind is dat het pallet voor zowel school leuke kleuren bevat maar ook voor feestjes kun je hem gebruiken.

DSCN5224

DSCN5226

DSCN5233

Dit zijn de kleuren van elke rij. Ik vind dat ze goed pigment afgeven. Sommige kleuren geven heel veel af en andere zijn weer wat minder goed zichtbaar. Ik vind het wel jammer dat de lichte kleuren niet zo goed te zien zijn. Ze dekken ook niet erg goed dus als je met een lichte kleur over een donkerdere kleur gaat zie je dit niet. De donkerde kleuren vind ik erg mooi want je ziet ze heel goed dus valt het ook goed op als je dit op je ogen hebt. De glitters vind ik ook wel een beetje tegenvallen want als je het op je ogen doet zie je eigenlijk niet zo goed dat er glitters inzitten, tenzij je er natuurlijk heel veel van opdoet.

De kleuren blijven redelijk goed en lang zitten, ik gebruik er wel altijd een eyeshadow base onder en hiermee blijft het goed zitten. Aan het eind van de dag is het wel minder geworden maar het zit er nog steeds op. En wil je oogschaduw die echt de hele dag goed blijft zitten dan betaal je er ook meteen een stuk meer voor.

Dus al met al vind ik dit pallet goed als je het vergelijkt met de prijs/kwaliteit. Voor €16 vind ik het wel wat tegenvallen maar voor de €8 die ik ervoor heb betaald vind ik het prima te doen!

Ik geef dit pallet een 8/10 want het bevat hele mooie kleuren, heeft een goede prijs en een hele leuke verpakking. De enige minpuntjes zijn dat de lichte kleuren weinig pigment bevatten en dat de glitters niet heel veel opvallen. Maar die minpuntjes vind ik niet zo heel erg dus krijgt dit pallet alsnog een dikke voldoende!

Zeker een aanrader dus!

xxx

PS: dit pallet is ook te koop in de witte variant; Naked Chocolate. En in een pure variant; Death By Chocolate.

 

3 Replies to “Review ‘I Heart Chocolate Palette’”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *