Review Maybelline ‘Illegal Length’ Mascara

Heei!

Vandaag heb ik voor jullie een review over de Illegal Length mascara van Maybelline New York. Volgens de verpakking  van deze mascara zou hij je wimpers met 4 mm langer maken. Ik heb natuurlijk niet met een liniaal bij mijn wimpers gezeten om ze op te meten maar ik kan je wel vertellen dat hij mijn wimpers veel langer maakt!

DSCN6483

Ik kocht deze mascara een tijdje geleden bij de Action. Af en toe hebben ze bij de Action van die “restproducten” die je dan veel goedkoper kunt krijgen dan dat ze bij de echte drogisterijen kosten. Deze had ik voor €4. Als je hem bij een drogist koop of via internet kost hij rond de €7/€8.

DSCN6485

Ik vind dat de huls er wel wat goedkoop uitziet met dat zilver en roze maar de binnenkant is toch een stuk luxer. Het borsteltje is niet te groot maar ook niet te klein. Het borsteltje zelf is dun en lang, de haartjes die eraan zitten zijn erg klein waardoor het gemakkelijk aanbrengt op je wimpers. Op internet heb ik gelezen dat het borsteltje een aparte zeshoek vorm heeft. Zelf had ik dit nog niet opgemerkt omdat het borsteltje er vrij normaal uitziet.

Dan over de werking, ik merk heel duidelijk dat hij mijn wimpers langer maakt. Het is echt een groot verschil en je ziet het ook heel goed.

geen mascara

Dit zijn mijn wimpers zonder mascara of andere makeup.

mascara

Dit zijn mijn wimpers als ik de mascara heb aangebracht.

mascara en wimperkruller

En dit zijn mijn wimpers als ik de mascara aanbreng nadat ik mijn wimpers heb gekruld met een wimperkruller.

(sorry voor de mascara vlekjes onder mijn oog… oeps)

Dus ik kan zeker zeggen dat het werkt! Deze mascara doet het erg goed voor je lengte maar als je ook wat volume wilt is deze mascara daar niet zo geschikt voor. Ik gebruik hem dan ook in combinatie met een volume mascara en daarmee bereik ik toch echt wel het optimale effect.

Ik hem je dus zeker aanraden, voor €4 is dit echt een topproduct maar ook voor €7 had ik deze mascara zeker wel willen aanschaffen. Ik merk echt dat mijn wimpers er veel mooier uitzien met deze mascara!

Je hebt van deze mascara ook nog een andere variant, namelijk de ‘Illegal Definition’. Deze is voor het volume van je wimpers. Zelf gebruik ik deze niet maar ik heb er wel een hoop goede verhalen over gelezen. Dus ik denk dat deze twee samen een hele goede combinatie zullen zijn!

Beide varianten zijn ook te verkrijgen in een waterproof vorm.

Dat was het dan alweer voor vandaag!

Ik zie jullie zondag weer,

xxx Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *