Room Sweet Room!

Oh jongens… Wat erg, ik heb de afgelopen dagen helemaal niks aan mijn blog kunnen doen. De lay-out van mijn nieuwe blog is nog steeds niet perfect, en ook de pagina’s werken nog niet.

Vanaf vorige week woensdag ben ik niet helemaal lekker, griep gehad denk ik. En nu nog steeds ben ik niet 100% op mijn best. Altijd handig zo in de toetsweek… Want ja, die heb ik deze week ook nog… Maar volgende week vakantie!

But anyways, vandaag wilde ik met jullie mijn favoriete plekje delen. Mijn kamer! Echt jongens, ik denk dat ik hier de meeste tijd doorbreng, lekker in mijn eentje, in alle rust (of nouja, met de muziek hard aan) mijn dingen kunnen doen.

Zoals bloggen 😉

En dit favoriete plekje moet natuurlijk ook leuk ingericht worden, iets wat ik ook helemaal niet erg vind om te doen. Ik verander mijn kamer heel erg vaak, ik heb zo nu en dan gewoon weer eens zin in iets anders.

En ja, dit is het nu. Ik vind het zelf zoals ik het nu heb ingericht echt heel erg leuk. Lekker knus en een gezellig sfeertje. Fairylights doen het altijd goed 😉

Ik heb echt de meest random dingen gepakt en die gewoon maar neergezet of opgehangen. Zoals die blikjes bijvoorbeeld, ze zien er gewoon zo leuk uit! Het schilderijtje heb ik denk ik 4 jaar geleden gemaakt, maar ik blijf hem echt heel erg schattig vinden. En hij hangt wel leuk zo bij de rest.

En yes, ter ere van mijn Imagine Dragons – fandom, twee Imagine Dragons tekeningen. Een quote die ik zelf heb gemaakt met waterverf en stift. En een soort van portret-achtig iets. Kon het niet laten ook dit erbij te hangen…

Dus dit is dan, een deel van mijn kamer. Mijn favoriete deel, want hier staat mijn bed 😉 Waar ik eigenlijk de laatste paar dagen al genoeg tijd heb besteed. Ik ben echt verslaafd aan Gossip Girl, heb hem nu bijna uit!

Ik ga dadelijk maar weer eventjes leren, heb deze week nog een aantal toetsen, en een Frans mondeling, dus ik mag nog even aan de bak. Yeeey…

Voor diegene die al vakantie hebben, geniet ervan! Ik mag volgende week 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *