Roos’ Photobattle

De photobattle, misschien heb je er wel wat van meegekregen op instagram of natuurlijk Roos haar blog zelf. Voor de mensen die het niet mee hebben gekregen; Roos had het mega leuke idee bedacht om samen met een vriendin een Photobattle op te zetten. Hier kon je je voor aanmelden, uiteindelijk werden er 10 bloggers/fotograven uitgekozen om mee te doen. En daar was ik er eentje van ?

Er zijn vier rondes geweest, en natuurlijk de finale (ik zal je vast verklappen, daar zat ik ook in ?)

Maar dit zijn de foto’s die ik per ronde heb ingestuurd:

Ronde 1: Jezelf voorstellen in één foto

Deze foto zullen jullie misschien wel kennen, ik heb hier zelf ook eens een artikeltje over geschreven. Ik vond deze foto mezelf wel erg goed voorstellen, chaos, drukte, maar wel alles wat ik leuk vind!

Ronde 2: Een land > Antarctica

En toen kreeg ik het land Antarctica toegewezen… En aangezien wij hier in Nederland geen sneeuw hebben (niet zo heel veel als daar) werd dat toch lastig. Dus besloot ik de sneeuw achterwege te laten en te gaan voor dit idee. De binnenkant van een tent, ik weet eigenlijk niet precies hoe ik bij dit idee kwam, maar ik vond het niet slecht. Met dekens en mijn gordijnen (Je moet iets hè) heb ik zo goed mogelijk een tent proberen na te maken. Kamperen in de kou… Moet er zelf niet aan denken.

Ronde 3: Goals

Het thema Goals. Daar kun je zo ontzettend veel mee! Mijn goal is toch wel om zoveel mogelijk van de wereld te zien. Verre en mooie reizen te maken en veel te zien. En dat idee heb ik uitgewerkt in deze foto.

Ronde 4: Emotie > Chagrijnig

Weer zo’n lastig thema, de emotie chagrijnig… De periode van deze ronde had ik heel weinig tijd, vandaar dat er deze, niet zo hele mooie, foto is uitgekomen… Even snel een foto geschoten en ingestuurd. Een beetje zonde natuurlijk, maar ik had echt geen tijd meer. Maar de caption was: Ik word chagrijnig van regen.

DE FINALE

Met twee andere bloggers zat ik in de finale, supergaaf! De opdracht was om een serie te maken van vijf foto’s die iets moesten vertellen. En wat ben ik hier lang mee bezig geweest. Ik heb zoveel ideeën gehad, ideeën geschrapt, ideeën uitgeprobeerd.

En dit is wat ik uiteindelijk heb ingestuurd:

Het echte idee erachter weet ik eigenlijk niet, maar ik denk dat iedereen hier wel een eigen interpretatie van kan hebben. Ik was er in elk geval wel trots op.

En uiteindelijk ben ik tweede geworden!

Van Roos heb ik nog wat advies en tips gekregen wat ook super lief en handig is.

 

Het was superleuk om dit te doen, en ik vind ook dat Roos en Tamara wel een applausje verdienen voor het opzetten van dit topidee!

 

4 Replies to “Roos’ Photobattle”

  1. Zo leuk om alle foto’s op een rijtje te zien! Die foto waarin je jezelf voorstelt is zo leuk! Je foto’s van de finale zijn echt gaaf geworden zeg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *