ROSES

Veel heb ik in deze post niet te vertellen… Een weekje geleden stonden de rozen in onze tuin er gewoon zo ontzettend mooi bij dat ik het niet kon laten er duizenden foto’s van te maken. Dus dat heb ik ook gedaan, ik heb heel erg veel foto’s gemaakt en de mooiste heb ik in deze post gezet. Een post met weinig tekst, maar veel foto’s dus.

For the beauty of the rose, we also have to water the thorns

You’re a rose, be with someone who isn’t afraid of your thorns

We can complain that rose bushes have thorns, or rejoice because thorn bushes have roses

Those who don’t dare to grasp the thorn, will never crave the rose

Wat vinden jullie van de foto’s? Ik vind ze zelf eigenlijk best wel mooi geworden. Ik heb ze een beetje rond de golden-hour gemaakt, daarom is het licht zo mooi. En de rozen waren ook gewoon heel erg mooi. We hebben drie rozenstruiken in onze tuin, een met rode rozen, gele rozen en roze rozen. Genoeg om foto’s van te maken dus.

De rozen doen me een beetje denken aan Belle en het Beest. De film die ik een paar weken geleden voor het eerst heb gezien in de bioscoop. Ik vond het een mooie film, al werd al dat zingen op gegeven moment wel een beetje irritant. Maar dat heb je met Disneyfilms hรจ.

Ik hoop niet dat jullie dit een saai artikel vonden zo zonder heel veel tekst. Maar heel veel is er niet te vertellen over deze rozen. Het zijn rozen. That’s it. Wel hele mooie rozen, dat wel ๐Ÿ˜‰

 

 

6 Replies to “ROSES”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *