Wat schattige accessoires van AliExpress

Oh ik ben echt verslaafd aan AliExpress, elke week liggen er wel weer nieuwe pakketjes op de mat. Alles is gewoon zo goedkoop en ze hebben echt heeeeel veel leuke dingetjes. Een aantal weken geleden had ik wat leuke accessoires besteld en die zijn allemaal afgelopen week binnengekomen, dus ik dacht ik laat ze ook even aan jullie zien!

Het is niet zo veel, het zijn gewoon een paar dingetjes waar ik meega blij mee ben!

Het eerste pakketje dat binnenkwam waren deze vintage-achtige oorbellen. Zulke oorbellen zijn echt helemaal in de laatste tijd, en ik vind dat zo leuk! Mijn oma droeg ook van deze oorbellen toen ze jonger was, dat is toch super leuk? Dat al die retro en vintage dingen weer helemaal in zijn vind ik gewoon echt heel erg leuk. Ik houd er wel van! Ik vind het wel lastig om deze oorbellen te combineren als ik eerlijk ben. Eigenlijk kan ik alleen all-black outfits bedenken met deze oorbellen. Maar ik kom vast nog wel achter wat meer outfits.

De tweede is deze ketting. Kettingen met muntjes zijn de laatste tijd ook echt een ding bij mij. Ik had er zelfs al een besteld een aantal maanden geleden maar die was ik na twee dagen dragen alweer kwijt… slimmerik dat ik ben. Als ik eerlijk ben is dit niet de mooiste ketting ooit, je ziet gewoon heel goed dat het van plastic is, maar we mogen niet klagen voor de prijs hΓ¨.

Dan had ik nog een paar oorbellen besteld, deze waren maar 18 cent, kan je dat geloven? Ook dit is echt een trend, ik ben wel echt heel saai hΓ¨, alleen maar de trends volgen… Maar ik vind ze gewoon zo schattig! Ik hoopte dat ik de sterretjes nog om wat kleinere ringetjes kon doen maar dat gaat helaas niet. Maar ach, zo zijn ze ook mega leuk.

En dan als laatste, een scrunchie. Ik was vrij verrast dat deze binnenkwam aangezien de andere twee scrunchies die ik op Ali had besteld nooit zijn binnengekomen… Maar deze is wel echt heel erg mooi! Het is supermooi, glanzend velvet met panterprint. Ik draag hem vaak in een staart of een knotje maar om mijn pols staat ie ook wel heel schattig.

Duss, dat waren de vier dingetjes die de laatste tijd zijn binnengekomen. Ik ga proberen even een pauze te nemen en niet meer zoveel te bestellen op AliExpress maar ik heb zo’n vermoeden dat dat niet gaat lukken… Ik ben erg, ik weet het. Wat was jouw beste Ali aankoop ooit?

xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *