Stairs & Polka Dots ~ Outfit

Heey,

Vandaag heb ik voor jullie weer een outfitpost, afgelopen woensdag dacht ik ineens, deze outfit is wel heel erg leuk om te fotograferen. Ik vind het altijd leuk om outfits te fotograferen die net wat anders zijn dat de standaard basic outfits.

Dus vandaar, deze outfitfoto’s!

dscn8112

Dit is dan de hele outfit, ik droeg een simpel bordeauxrood hemdje met daarop mijn leren/spijker jack. Daaronder een short met een beetje een gemêleerde stof met glitters erin.

dscn8125

Het hemdje komt van de Primark, net als het jasje. Het broekje is van het merk Moca en heb ik ooit in een outlet ergens gekocht.

dscn8114

Ik vind de kleur bordeauxrood echt heel erg mooi voor in de winter. Ik wil namelijk vaak wel wat kleur in mijn outfit maar een hele felle kleur is dan weer niks voor in de winter.

dscn8126

Zoals je misschien al op de andere foto’s gezien had droeg ik deze zwarte soort van Timberlands, het zijn echt mijn favoriete schoenen van dit moment. Ze zijn zo mooi en lopen heerlijk. Ze komen van de H&M. En ja, ik droeg er hele leuke gestipte sokken in.

Het was toevallig dat ik dacht, misschien is het leuk om er geprinte sokken bij te doen. Toen ik het probeerde vond ik het er zo leuk bijstaan. Zoiets zou je niet verwachten.

dscn8116

Ik droeg er qua sieraden nog een kettinkje bij die ik in Roemenië heb gekocht, en mijn horloge met wat armbandjes.

dscn8117

Ik vond deze trap ook wel een hele mooie plek om mijn foto’s te maken, de blaadjes die er zo op lagen, het ziet er gewoon heel leuk uit!

Maar dat was dan weer mijn artikeltje voor vandaag!

Ik ben benieuwd wat jullie van deze outfit vonden,

xxx Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *