Stripes Stripes Stripes

Ik denk niet dat streepjes ooit uit de mode raken, ik vind ze in ieder geval super leuk. Afgelopen zondag was ik even winkelen en heb ik weer twee hele leuke gestreepte truitjes gescoord! Superleuk, en ook nog eens lekker goedkoop 😉

Ik wilde wel even wat kleur in mijn kledingkast brengen, dus dat was ook waar ik zondag voor ging, gekleurde shirts! Ik vind de kleur geel echt heel erg leuk (Geel? Jup, geel.) maar ik heb al een felgeel shirt in mijn kast dus ik heb me ingehouden om er niet nog een paar te kopen. Ik ben voor een kleur gegaan die ik eigenlijk nog niet in mijn kast had hangen. Groen! Ik heb wel een donkergroen t-shirt maar de streepjes van deze zijn echt helder en felgroen. Weer eens wat anders. Hij komt trouwens van de Only en kostte €11.

Ik heb hem gister gelijk aangedaan en samen met mijn mintgroene sneakers vind ik hem echt heel erg leuk staan, helemaal blij weer! Dat gevoel wanneer je iets nieuws draagt en je je weer helemaal mooi voelt ?.

De andere heeft iets lichtere kleuren, en ik moet eerlijk zijn, ik heb al een shirt met eigenlijk dezelfde kleuren, rood, blauw en wit. Maar ach, ik vond hem zo leuk! En ik zal je iets verklappen, ik heb er €3,40 voor betaald. Hoe dat dan? Nou ik zal het eens uitleggen, ik zag dit shirt al een hele tijd hangen bij de C&A, tijdens het werken kom je af en toe wel wat leuke dingetjes tegen haha. Maar, dit shirt hing op kinderafdeling, hij was afgeprijsd voor €5, afgelopen weekend was er een actie, alle kinderkleding -20%, en met mijn persooneelspas krijg ik daar bovenop ook nog eens 20% korting. Superleuk dus. Een kindershirt, maar in de grootste maat past hij prima!

Wat ik ook een enorm voordeel aan streepjes vind is dat je zo gemakkelijk kunt combineren 🙂 Eigenlijk kan het met bijna alles, een spijkerbroek, een rokje, met een jasje of vest erover. En ik vind het ook heel erg leuk met wat kettingen erbij!

Vandaag is het helaas iets te warm om een shirt met lange mouwen te dragen ?. Nee grapje, ik ben heel erg blij dat het echt lekker lente aan het worden is! Het heeft ineens zoveel voordelen :). En Nederland kennende zal het weer ook wel weer snel omslaan, en dan kan ik deze shirts weer lekker dragen.

En misschien dat jullie het wel doorhadden, een artikeltje op dinsdag? Ja! Ik ben de laatste tijd erg geïnspireerd en heb lekker veel ideetjes voor mijn blog, dus ik denk dat ik wat meer artikeltjes ga uploaden per week 🙂

 

 

 

 

 

 

2 Replies to “Stripes Stripes Stripes”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *